31.6 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Τραγωδία στη Χιλή: Νεκρός οπαδός μετά από μαχαιριές σε φιλικό παιχνίδι [s]

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτες εικόνες στην Χιλή με την οπαδική βία να κυριαρχεί για ακόμη μια φορά στην Νότια Αμερική, και ένας άνθρωπος να χάνει την ζωή του έπειτα από σφοδρή επίθεση με μαχαίρι, ενώ ακόμη και ένα παιδί να δέχεται επίθεση με κροτίδα.

Δίχως τέλος ήταν οι συμπλοκές που ξετυλίχθηκαν σε φιλική αναμέτρηση στην χώρα της Χιλής. Η ομάδα της Κόλο Κόλο, αγωνιζόταν σε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα με την Ουνιβερσιτάριο ντε Λίμα, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Σαντιάγκο. Τα… αίματα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων «άναψαν» πολύ γρήγορα, και οι βίαιες συμπλοκές δεν άργησαν να έρθουν. 

Όπως φανερώνεται και από το τραγικό συμβάν κάποιοι κρατούσαν αιχμηρά αντικείμενα την ώρα της σύγκρουσης με τους οπαδούς την αντίπαλης ομάδας, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να δέχεται θανατηφόρα επίθεση με μαχαίρι και να χάνει άδικα την ζωή του. Πρόκειται για έναν οπαδό της Κόλο Κόλο ο οποίος όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Χιλή δέχθηκε την μαχαιριά και έπειτα οι δράστες εξαφανίστηκαν με την αστυνομία να πραγματοποιεί έρευνες προκειμένου να τους βρει.

Εκτός από το θλιβερό γεγονός, υπήρξε και επίθεση σε ένα παιδί με της χρήση κροτίδας το οποίο φέρεται να έχει τραυματιστεί και σοβαρά. Φυσικά το παιχνίδι δεν τελείωσε ποτέ, με το χρονόμετρο να σταματά στο 60ο λεπτό, και ενώ οι ποδοσφαιριστές της Ουνιβερσιτάριο φώναζαν στους Αστυνομικούς να ανοίξουν τη θύρα ώστε οι γιατροί της ομάδας να βοηθήσουν το τραυματισμένο παιδί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό