35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Τραγουδίστρια χώρισε και επίσημα μετά από δέκα χρόνια γάμου- Ήταν δύσκολο,είναι ένας μικρός θάνατος!

Ειδήσεις Ελλάδα

Χώρισε και επίσημα μετά από δέκα χρόνια γάμου και απόκτησης ενός παιδιού και το αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day!

O λόγος για την τραγουδίστρια, Κρυσταλλία η οποία μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και τον χωρισμό από τον Δημήτρη Πλατανιά, αλλά και την τηλεοπτική της πορεία.

Αρχικά ανέφερε: «έχουμε πάρει διαζύγιο με τον πρώην σύζυγο μου και μένω εγώ με το παιδί. Σίγουρα αυτό με δυσκολεύει γιατί είναι μια νέα συνθήκη, έχω αρχίσει όμως και βρίσκω τις ισορροπίες. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Φυσικά και ένας χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος οπότε πρέπει να διαχειριστείς και τα συναισθήματα σου, έτσι το βίωσα ξεκάθαρα».

Κρυσταλλία: Ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Πλατανιά- Θέλω να ζω μια αληθινή & υγιή σχέση

Και πρόσθεσε: «Γιατί και εγω στην αρχή δεν είχα βιώσει ποτέ έναν δυνατό χωρισμό στη ζωή μου οπότε σκεφτόμουν ότι είναι πολύ πιο απλό, αλλά δεν είναι. Πόσο μάλλον όταν είσαι μαζί με έναν άνθρωπο 10 χρόνια. Παρόλο που μπορεί να είναι μια συνειδητή απόφαση, αυτό δεν αποβάλλει τη δυσκολία της κατάστασης και ειδικά όταν έχεις ένα παιδί. Που και αυτό ρωτάει, «μαμά γιατί;» αλλά νομίζω ότι το ισορροπήσαμε μεταξύ μας».

Και για την τηλεόραση ανέφερε: «Στην τηλεόραση προέκυψε πρώτα το Booth και μετά το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Μπορεί να μην νιώθω απόλυτα έτοιμη ή απόλυτα σίγουρη να κάνω κάτι αλλά, όταν νιώσω ότι πρέπει να το κάνω και με οδηγεί κάτι προς αυτό, θέλω να δω που θα με βγάλει αυτό το ρυάκι. Μετά ξαναήρθε σαν πρόταση τώρα, πρόσφατα, το Booth αλλά κάποια άλλη πρόταση δεν ήρθε, όχι. Εγώ μουσικός – τραγουδίστρια είμαι, αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό είναι που μου αρέσει να κάνω».

Δείτε όσα είπε παρακάτω στο Happy Day αλλά και σπάνιες φωτογραφίες από τις εξόδους με τον πρώην σύζυγό της

Photo 1/5

Photo 2/5

Photo 3/5

Photo 4/5

Photo 5/5

ΔΕΣ ΤΗ – 5 PHOTOS

Κρυσταλλία: Ο γιος της έγινε 2 ετών & ο στολισμός για το πάρτι ήταν απίθανος! Το φωτογραφικό άλμπουμ

Κρυσταλλία: Οι απίθανες φωτό στη θάλασσα με τον γιο της και φόντο το ηλιοβασίλεμα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό