22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τραγουδίστρια μου έχει φάει χρόνο από την πίστα, πήγε να βγει στη θέση μου

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε αποκλειστικά η Στέλλα Κονιτοπούλου και έκανε αποκαλύψεις για την καθημερινότητά της.

Η τραγουδίστρια Στέλλα Κονιτοπούλου, που το όνομά της έχει συνδεθεί άρρηκτα με το παραδοσιακό νησιώτικο τραγούδι, αναφέρθηκε στις «κόντρες», στις μεγάλες πίστες, στη σχέση της με τον σύζυγό της αλλά και στα απρόοπτα μπροστά στο κοινό.

«Έχω κόψει το ψωμί, τη ζάχαρη και τα πολλά λιπαρά. Προσέχω πάρα πολύ», σημείωσε για τη διατροφή της.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι λατρεύει το τένις: «Μου έχει γίνει τρόπος ζωής. Κάθε πρωί 9 η ώρα είμαι στο γήπεδο.

Μετά έχω όλη την ημέρα μπροστά μου, με ενέργεια να κάνω όλες τις δουλειές μου».

Όσο για το αν την φλερτάρουν στα social media, η Στέλλα Κονιτοπούλου σημείωσε: «Στο Instagram μου στέλνουν νέα παδιά. Είναι κολακευτικό αλλά μέχρι εκεί».

Η Στέλλα Κονιτοπούλου έχει από 11 χρονών στο τραγούδι. Η πρώτη της επιτυχία ήρθε στα 16 της, με το «100 καρδιές να είχα», το οποίο και έγινε ο ύμνος του νησιώτικου.

«Η επιτυχία δεν με άλλαξε. Δεν είχα έπαρση, ούτε αποστασιοποιήθηκα», παραδέχτηκε η ίδια.

Στη συνέχεια μίλησε για τις φοβίες της. «Είμαι κλειστοφοβική. Έχω κελιστεί σε ασανσέρ, έχει σβήσει και το φως και αυτό που με έσωσε και δεν έπαθα συγκοπή ήταν ότι είχα σήμα στο κινητό»«, είπε.

Για τον γάμο της και τον σύζυγό της, τόνισε: «Δεν έχουμε περάσει κρίση, με την έννοια να περάσουμε κάτι σοβαρό. Η κόρη μου λέει προς ο μπαμπάς είναι είδος προς εξαφάνιση. Δεν υπάρχουν τέτοιοι άντρες σήμερα».

Άραγε της έχουν τύχει απρόοπτα μπροστά στο κοινό; «Μια φορά είχα βγει στην πίστα με ένα παπούτσι στο ένα πόδια και με άλλο στο άλλο. Δεν το είχα δει αλλά το είδαν οι πελάτες από κάτω», απάντησε και συνέχισε: «Άλλη φορά είχε καρφωθεί το τακούνι μου στην πίστα και όλο το πρόγραμμα το έκανα κουτσαίνοντας. Πιστεύω να μην το κατάλαβε ο κόσμος».

«Γυναίκα τραγουδίστρια μου έχει φάει χρόνο από την πίστα. Πήγε να βγει στη θέση μου χωρίς να με ενημερώσει. Τα μαζέψαμε και φύγαμε με την ορχήστρα μου», αποκάλυψε επίσης η Στέλλα Κονιτοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό