23 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Τρίτο Πρόσωπο σε Σχέση: Πώς να Διαχειριστείς τα Συναισθήματά σου σε μια Αδιέξοδη Κατάσταση

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Love Stories > Τρίτο Πρόσωπο σε Σχέση: Πώς να Διαχειριστείς τα Συναισθήματά σου σε μια Αδιέξοδη Κατάσταση

Τρίτο Πρόσωπο σε Σχέση: Πώς να Διαχειριστείς τα Συναισθήματά σου σε μια Αδιέξοδη Κατάσταση

 

Βρίσκεσαι σε μια σχέση που δεν σου ανήκει πραγματικά, κι αυτό σου γεμίζει την ψυχή με αμφιβολίες και πόνο. Στην αρχή, όλα φάνηκαν συναρπαστικά, ένας κρυφός κόσμος γεμάτος ένταση και πάθος. Όμως τώρα, νιώθεις πως βρίσκεσαι σε μια παγίδα. Τα συναισθήματά σου είναι αληθινά, αλλά η θέση σου στη ζωή του άλλου μοιάζει να αιωρείται, χωρίς σταθερότητα, χωρίς μέλλον.

Σκέφτεσαι αν πρέπει να μείνεις ή να φύγεις. Η καρδιά σου λέει να παλέψεις, να πιστέψεις ότι υπάρχει χώρος για σένα. Αλλά ξέρεις πως κάθε φορά που συναντιέστε, μένεις πίσω, περιμένοντας ένα «ίσως» που ποτέ δεν έρχεται. Νιώθεις μοιρασμένος, χαμένος ανάμεσα σε αυτό που θες και σε αυτό που ξέρεις ότι είναι σωστό.

Ο φόβος του να χάσεις κάτι που ίσως δεν είχες ποτέ πραγματικά σε κρατάει δέσμιο. Και όμως, στο βάθος ξέρεις: αξίζεις κάτι παραπάνω, αξίζεις να είσαι η μόνη επιλογή, όχι μια προσωρινή λύση.

Και καθώς περνά ο καιρός, η αβεβαιότητα γίνεται βάρος. Αναρωτιέσαι αν υπάρχει πραγματική αγάπη ή αν είσαι απλώς μια διαφυγή από την καθημερινότητα του άλλου. Κάθε φορά που φεύγεις, νιώθεις το κενό πιο βαθιά, όμως όταν είσαι μαζί του, νιώθεις μόνο μια στιγμή ευτυχίας που γρήγορα σβήνει.

Κάποιες φορές, σκέφτεσαι να μιλήσεις ανοιχτά, να ζητήσεις εξηγήσεις, να θέσεις όρια. Αλλά φοβάσαι ότι η αλήθεια μπορεί να είναι πιο σκληρή απ’ όσο αντέχεις. Αξίζει να περιμένεις κάποιον που δεν μπορεί να σε βάλει προτεραιότητα; Νιώθεις εγκλωβισμένος μεταξύ του πάθους και της ανάγκης για σεβασμό στον εαυτό σου. Ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς, γιατί η καρδιά σου αξίζει περισσότερα από ψίχουλα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό