22 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Τρίζει» η καρέκλα του Φονσέκα στη Μίλαν μετά την ήττα και από την Λίβερπουλ [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύσκολα φαίνεται πως θα συνεχίσει ο Πάουλο Φονσέκα στον πάγκο της Μίλαν! Το ξεκίνημα των «ροσονέρι» στη σεζόν έως τώρα έχει υπάρξει το λιγότερο απογοητευτικό και ο ίδιος έχει γίνει τεράστιο θέμα συζήτησης στον κόσμο της ομάδας. Οι αποδοκιμασίες μετά την ήττα με 3-1 από την Λίβερπουλ, στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League, εκκωφαντικές στο «Σαν Σίρο».

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έφυγε με… κατεβασμένο το κεφάλι και όπως αναφέρει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Νίκολο Σκίρα, η αυτοπεποίθηση της διοίκησης στο πρόσωπο του Φονσέκα έχει πιάσει… πάτο! Το πρόβλημα για τον Πορτογάλο τεχνικό δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα, αλλά ακόμη περισσότερο η εικόνα!

Όπως δηλαδή συνέβη και με αντίπαλο τη Λίβερπουλ, όπου μετά τα πρώτα 10 λεπτά η Μίλαν δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Άγγλων. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι «ροσονέρι» απέφυγαν την ήττα εντός έδρας από την Τορίνο με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (2-2).

Ακολούθησε η ήττα από την Πάρμα με 2-1 και η ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο τη Λάτσιο, με την εμφάνιση να είναι κάκιστη. Μάλιστα, η κουβέντα για την διαχείριση του Φονσέκα έγινε ακόμα μεγαλύτερη, όταν Λεάο και Τεό Ερναντές πέρασαν από τον πάγκο στο 70ο λεπτό και αποφάσισαν να μην προσεγγίσουν τον Φονσέκα στο cooling break για να λάβουν οδηγίες, αλλά να παραμείνουν στην απέναντι πλευρά του γηπέδου.

Η νίκη της Μίλαν με 4-0 κόντρα στη Βενέτσια αποδείχθηκε για την ώρα ως μία απλή «παρένθεση», αφού ήρθε στη συνέχεια η εμφάνιση και η ήττα απέναντι στη Λίβερπουλ. Ταυτόχρονα, ο Σκίρα τόνισε πως κάποιος από την διοίκηση της Μίλαν, ήθελε μετά από αυτό το παιχνίδι να δει την απόλυση του Φονσέκα!

Η Μίλαν την Κυριακή (22/09) αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενη την Ίντερ, στο μεγάλο ντέρμπι και ο Φονσέκα χρειάζεται να πάρει αποτέλεσμα! Και αυτό διότι πρέπει να βάλει τέλος στο τρομερά αρνητικό σερί των «ροσονέρι», οι οποίο μετράνε 6 διαδοχικές ήττες σε μεταξύ τους ντέρμπι!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό