19.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, Οργανώνω τα επόμενα μου βήματα ..

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, εκτός από έμπνευση, χρειάζεται οργάνωση, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά και πειθαρχία.

Στις 12/05 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά τους Διδύμους θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του του Υδροχόο (13ο 26’).

Κάτω από την επιρροή  της όψης τριγώνου του Ερμή με τον Κρόνο  θα καταφέρουμε όχι μόνο  να οργανώσουμε τη ζωή με έξυπνο και  ευέλικτο τρόπο, παράλληλα όμως θα έχουμε την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις που μας απασχολούν με ρεαλισμό.

Επίσης θα ασχοληθούμε με τις γραφειοκρατικές μας υποθέσεις και θα καταφέρουμε να κλείσουμε αρκετές από αυτές που μας απασχολούν καιρό. Και επειδή ο Ερμής εκτός από την επικοινωνία έχει άμεση σχέση και με τις μετακινήσεις, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν το παλιό μεταφορικό τους μέσο.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Το σοβαρό σας πρόσωπο θα δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, θα σας βοηθήσει να δείξετε σε όλους πως ότι αναλαμβάνετε το αντιμετωπίζετε με  σοβαρότητα και συνέπεια, με αποτέλεσμα να κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά και την εύνοια σημαντικών ανθρώπων από φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Επίσης, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό ένα φιλικό σας πρόσωπο να ζητήσει τις συμβουλές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα  οικονομική συνεργασία, η οποία θα σας βοηθήσει να παγιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να αλλάξετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Ερμής στο ζώδιο με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια πριν τα βάλετε σε πρακτική εφαρμογή. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτή τη χρονική περίοδο είστε πιο έτοιμοι από κάθε άλλη φορά για να τα υλοποιήσετε με επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν την πιθανότητα μιας νέας οικονομικής συνεργασίας, τις οποίες θα πρέπει να κρατήσετε κρυφές μέχρι να υλοποιηθούν. Επίσης, είναι πιθανό η επιστροφή ενός προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν να παίξει καταλυτικό ρόλο στις μελλοντικές σας αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, και να γνωρίσετε ισχυρά πρόσωπα μέσα από τις φιλικές σας παρέες. Ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι θα προχωρήσετε μαζί τους και σε μελλοντικές συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας σχεδιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής  από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να βρείτε αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να δεχτείτε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση, την οποία εάν δεχτείτε, στην αρχή θα πρέπει να δουλεύετε κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

ΖΥΓΟΣ

Την εύνοια της τύχης έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, σωστά και πάνω σε σταθερές βάσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα πάρετε την απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα στην σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, και να προχωρήσετε σε συμφέρουσες ρυθμίσεις για εσάς.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, στην προσπάθεια σας να πιέσετε τα συγγενικά σας πρόσωπα να αναλάβουν τις ευθύνες τους, θα φορέσετε το αυστηρό σας προσωπείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σοβαρό σας πρόσωπο θα δείξετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μία νέα σημαντική συνεργασία, στην οποία όμως θα βάλετε από την αρχή τους όρους σας, βάζοντας με αυτό τον τρόπο την σφραγίδα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στους φίλους σας ότι σας νοιάζουν οι πράξεις και όχι τα λόγια. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε στην εκμετάλλευση του παλιού μεταφορικού σας μέσου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μόνη λέξη που δεν σας τρομάζει είναι, η ευθύνη. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας φέρει νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας, στις οποίες θα πρέπει να ανταπεξέλθετε με αποτελεσματικότητα άμεσα. Η αποτελεσματικότητα, η επιμονή και η υπομονή σας θα σας βοηθήσουν για άλλη μια φορά να ξεχωρίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα δημιουργικά σας σχέδια προσπαθείτε να υλοποιήσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με ιδιαίτερη προσοχή τα σχέδια σας δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή, τις οποίες θα ανακοινώσετε άμεσα και στον ταίρι σας.

ΙΧΘΥΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας προσπαθείτε να βρείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, παράλληλα όμως θα μπείτε στην διαδικασία να σχεδιάσετε το μέλλον και την εξέλιξη της οικογένειας σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό