20.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Παρατηρητικότητα και εξομολογητική διάθεση

Ειδήσεις Ελλάδα

Σημαντικές ειδήσεις θα έχουμε αυτές τις ημέρες, οι οποίες θα επαναφέρουν σταδιακά το χαμόγελο μας, βέβαια κάποιες από αυτές μπορεί να είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές ή να υπάρχουν ψιλά γράμματα πίσω από αυτές. Στο χέρι μας όμως θα είναι να προσέξουμε τις λεπτομέρειες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα.

Στις 02/05 ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 48’). Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα μπούμε στην διαδικασία να ελέγξουμε με προσοχή τις πληροφορίες και τις ειδήσεις που θα ακούσουμε δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, θα έχουμε την δυνατότητα να καταλάβουμε τις πραγματικές προθέσεις των συνομιλητών μας, θα καταφέρουμε να πείσουμε με ιδιαίτερη ευκολία τους συνομιλητές μας, επίσης , θα χρησιμοποιήσουμε τις ειδήσεις που θα μας έρθουν προς όφελος μας, ενώ δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας στους αγαπημένους μας.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους που ανήκουν στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στο 2ο μισό του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα όσοι Ταύροι έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχουν την θετική επιρροή της  όψης σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα ανοίξει το δρόμο προς τις μελλοντικές σας επιτυχίες, με την προϋπόθεση ότι δεν θα αφήσετε τις πληροφορίες που θα έρθουν στα χέρια σας ανεκμετάλλευτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι θα  είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προωθήσετε τα  μελλοντικά  προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις  λεπτομέρειες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα παρατηρήσετε τις αντιδράσεις των φιλικών σας προσώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει αυτές τις ημέρες γύρω από εσάς τους Διδύμους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τι γίνεται πίσω από την πλάτη σας στο χώρο της εργασίας σας, ώστε να προφυλάξετε τον εαυτό σας από τις κακοτοπιές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο επίκεντρο του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα κάνει ιδιαίτερα πειστικό τον λόγο σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να πείτε τα σωστά λόγια την σωστή στιγμή.

ΛΕΩΝ

Η καριέρα σας, σας απασχολεί πολύ έντονα ακόμα και  αυτές τις ημέρες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις, δίνοντας από την μια πλευρά ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, ενώ από την άλλη πλευρά , θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις με τις εύστοχες παρατηρήσεις και τις αποτελεσματικές λύσεις που θα δώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις στα ζητήματα που σας απασχολούν θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, σε επαγγελματικό επίπεδο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με τον πιο εύστοχο τρόπο τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε χωρίς δισταγμό τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις τόσο του συντρόφου όσο και τις δικές σας θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, ώστε να δώσετε μια σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι σας και να αισθανθείτε και πάλι καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την ικανότητα σας να μαγεύετε τους συνομιλητές σας θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει με την ευστροφία, τον γοητευτικό σας λόγο, και την ευελιξία σας να επηρεάσετε τις αποφάσεις τόσο του συντρόφου όσο και των συνεργατών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον τρόπο να κερδίσετε τις εντυπώσεις στην δουλειά σας θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε με την ικανότητα σας από την μια πλευρά να εντοπίζετε και από την άλλη να προλαβαίνετε τα λάθη  των συναδέλφων σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να εδραιώσετε ακόμα περισσότερο την παρουσία σας στην δουλειά σας, κερδίζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη των διευθυντών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα πλατύ χαμόγελο θα έχετε στο πρόσωπο σας   αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με  τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα φιλόδοξα μελλοντικά σας σχέδια στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προχωρήσετε σε σημαντικές εξομολογήσεις στο ερωτικό σας ταίρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στιγμές έντονου προβληματισμού έχετε περάσει  αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια σας αλλά και σε θέματα της ακίνητης σας περιουσίας, με την προϋπόθεση ότι θα είστε ψύχραιμοι.

ΙΧΘΥΣ

Τα εκφραστικά σας μέσα θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις απόψεις σας με ιδιαίτερα γλυκό τρόπο,  ενώ οι παρατηρήσεις σας ή ακόμα και τα αυστηρά σας σχόλια θα γίνουν με τέτοιο τρόπο που δεν θα φέρουν σε δύσκολη θέση τους συνομιλητές σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό