24.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τρίγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Δία, Τυχεροί έρωτες !!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η νέα αρχή στην ζωή μας έρχεται μόνον όταν έχουμε κλείσει οριστικά τους παλιούς μας κύκλους. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, οι ευκαιρίες έρχονται μόνον όταν έχουμε κλείσει τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν και είμαστε έτοιμοι να τις δούμε και να τις αρπάξουμε.

Λίγες ώρες πριν από την Νέα Σελήνη,  η Αφροδίτη από ζώδιο του Ζυγού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (25ο 01’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα είναι πολύ έντονη η επιθυμία μας να ερωτευτούμε και να κάνουμε μια νέα αρχή στην προσωπική μας ζωή, γι’ αυτό και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την εύνοια της τύχης  που θα μας φέρει σημαντικές και ιδιαίτερα τυχερές γνωριμίες.

Από την άλλη πλευρά έχουμε την δυνατότητα  να εκφράσουμε με ευκολία τα συναισθήματα μας στους αγαπημένους μας με τους οποίους και να ζήσουμε μαζί τους όμορφες στιγμές, θα προωθήσουμε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία τα σχέδια μας, ενώ, η επικοινωνία αλλά και η ερωτική μας ζωή με τον σύντροφο μας θα βελτιωθεί.

Επίσης,  θα κάνουμε όμορφα δώρα στους αγαπημένους μας, ενώ αρκετοί από εμάς θα έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν τις συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες .

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει  θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους,  Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές γνωριμίες θα έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς  οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, σας υπόσχεται τυχερές γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας κύκλο, οι οποίες θα αποτελέσουν για εσάς το διαβατήριο της μελλοντικής επαγγελματικής σας επιτυχίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε μια φιλική παρέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας φέρει μια επαγγελματική ευκαιρία την οποία δεν πρέπει να αφήσετε να πάει χαμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με ιδιαίτερη ευκολία τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε ένα ταξίδι είναι πιθανό να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σίγουροι για τον εαυτό σας αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το  ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένεια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα σας ανανεώσει.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα εκφραστικοί θα είστε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να εκφράσετε με ιδιαίτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας, ενώ παράλληλα, θα σας φέρει και σημαντικές ευκαιρίες στην δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συμφωνία η οποία θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να νιώσετε ένα ερωτικό σκίρτημα για ένα συνάδελφο σας.

ΖΥΓΟΣ

Την καλή σας νεράιδα θα έχετε στο πλευρό σας αυτές τις ημέρες εσείς  οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, σας υπόσχεται ότι η ζωή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο, αφού θα σας φέρει τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, και να είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε ένα νέο έρωτα στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο παρασκήνιο κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις, έστω και αν χρειαστεί να κινηθείτε μυστικά,  στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ευνοούνται οι κρυφές ερωτικές ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε τα σχέδια σας στους φίλους σας και να βρείτε σημαντικούς συμμάχους μέσα από το φιλικό σας κύκλο. Ενώ, σε μια φιλική συγκέντρωση είναι πιθανό να κάνετε μια πολύ τυχερή γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας φέρει ένα ανέλπιστο δώρο στην δουλειά σας, το οποίο θα είναι η αφορμή για να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γεννηθεί ένας νέος έρωτας στην δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Δία ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια και να προωθήσετε με ιδιαίτερη ευκολία τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ είναι πιθανό σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό να μπλεχτείτε στα δίχτυα ενός ξαφνικού έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

Στις οικονομικές σας υποθέσεις έχετε στραμμένο το βλέμμα σας  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το  ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο  Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια τυχερή οικονομική συνεργασία, η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει μυστική. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε ένα έρωτα ο οποίος θα πρέπει να μείνει προστατευμένος από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό