16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή- Ανάδρομου Πλούτωνα, Τίποτα δεν ξεφεύγει από το ερευνητικό μάτι …

Ειδήσεις Ελλάδα

Για 2η φορά μέσα σε ένα σχεδόν μήνα, θα έχουμε την δυνατότητα να βρούμε αποτελεσματικούς τρόπους για να τακτοποιήσουμε τις υποθέσεις που μας απασχολούν, χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας. Στις 27/09 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 09’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα επανεξετάσουμε με  ιδιαίτερη προσοχή στις πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας, δίνοντας αυτή τη φορά ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες που πιθανόν μας είχαν διαφύγει πριν λίγο καιρό. Επίσης, θα έχουμε την ικανότητα να αντιληφθούμε τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα μας.

Μια άλλη ικανότητα που θα αναπτύξουμε αυτές τις ημέρες , είναι να πείθουμε με μεγαλύτερη ευκολία  τους συνομιλητές μας με τα επιχειρήματα μας. Φυσικά, οι πληροφορίες που θα έχουμε ή θα έρθουν στα χέρια μας, αυτή τη φορά δεν θα μείνουν έτσι, καθώς δεν θα   διστάσουμε να  χρησιμοποιήσουμε, εάν χρειαστεί, προς όφελος μας. Επίσης, μετά από αρκετή σκέψη θα μπορέσουμε να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματα μας στους αγαπημένους μας.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους που ανήκουν στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 10 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών σε όψη τριγώνου θα είναι στις 07/10.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να ξαναδούν τα θέματα που είχαν προκύψει στην δουλειά τους και δεν είχαν επιλυθεί, και να βρουν αυτή τη φορά αποτελεσματικές λύσεις, ενώ εάν χρειαστεί, δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν προς όφελος τους τις πληροφορίες που θα έρθουν στα χέρια τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουμε να περάσουμε τις απόψεις μας στους συναδέλφους μας χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τους βοηθήσει να επανεξετάσουν τα σχέδια τους, και να κάνουν με ιδιαίτερα προσεχτικές κινήσεις αλλά και σιγουριά για επόμενα επαγγελματικά τους βήματα Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προχωρήσουν στον επανασχεδιασμό ενός ταξιδιού με τον σύντροφο τους, το οποίο είχε αναβληθεί.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τους βοηθήσει, να ανακαλύψουν το παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την πλάτη τους τόσο στην δουλειά τους όσο και στις φιλικές τους σχέσεις, και να προστατεύσουν τον εαυτό τους, ενώ από την άλλη πλευρά θα ξεκινήσουν ξανά μυστικές επαφές και συζητήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο,  είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση και να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το ερωτικό τους παρελθόν, ωστόσο, για λίγο καιρό αυτή τη σχέση θα την κρατήσουν μυστική.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από  ζώδιο του Αιγόκερω,  θα τους ωθήσει να επανεξετάσουν μια οικονομική πρόταση που τους είχε κάνει πριν από λίγο καιρό ένα άτομο από τον φιλικό τους κύκλο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι πιο προσεχτικοί, και θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν ποιοι είναι οι πραγματικοί τους φίλοι και ποιοι προσπαθούν να τους εκμεταλλευτούν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό