17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Ουρανού, Ευχάριστες ανατροπές στην καθημερινότητα μας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ζωή μας δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον εάν δεν υπήρχαν οι ανατροπές. Άλλες φορές είναι ευχάριστες και άλλες μας δυσκολεύουν, καθώς μας βγάζουν από τις συνήθειες μας.

Στις 9/9 ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (14ο 40’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό θα έχουμε εκπλήξεις και ευχάριστες αλλαγές στα σχέδια μας, οι οποίες μακροπρόθεσμα  θα είναι προς όφελος μας.

Επίσης θα βρούμε πρωτότυπες λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, ενώ θα καταφέρουμε να σπάσουμε τα δεσμά από ανθρώπους και καταστάσεις που μας κρατάνε πίσω.

Από την άλλη πλευρά, θα έχουμε σημαντική βοήθεια από ανθρώπους που  περιμένουμε, ενώ όσοι επιλέξουν αυτή τη χρονική περίοδο να κάνουν κάποια αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση, όσο εκκεντρική και αν φαίνεται στην αρχή, θα είναι πετυχημένη.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα, για τους Παρθένους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχουν ευχάριστες αλλαγές στην ζωή τους σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η λέξη που αυτή τη στιγμή χαρακτηρίζει εσάς τους Κριούς είναι, ανανέωση. Η θετική όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας , εξαιτίας κάποιον αλλαγών που θα υπάρχουν στο χώρο της εργασίας σας, τις οποίες θέλατε εδώ και καιρό. Ενώ,  σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να τολμήσετε μια αλλαγή στην εμφάνιση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τολμηρό σας πρόσωπο θα δείξετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να τολμήσετε να προχωρήσετε στην προώθηση ενός  φιλόδοξου σχεδίου σας,  το οποίο μέχρι τώρα είχατε σε κατάσταση αναμονής, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αιφνιδιάσετε  τον σύντροφο σας ευχάριστα με  τον τρόπο που θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρωτότυπες και ανατρεπτικές ιδέες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να δώσετε τολμηρές  λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας,  ενώ αρκετοί είναι πιθανό να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα  με έδρα  το σπίτι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε γρήγορους ρυθμούς κινείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις τολμηρές σας ιδέες κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων.  Ενώ,  με το έξυπνο χιούμορ και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες θα καταφέρετε να προβάλλετε τον εαυτό σας και να έρθετε πολύ κοντά σε πρόσωπα από το φιλικού και κοινωνικού σας περιβάλλον που σας ενδιαφέρουν.

ΛΕΩΝ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας  έχετε στραμμένη την προσοχή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,   θα σας βοηθήσει να εδραιώστε την παρουσία σας και αυξήσετε την υπεραξία σας  στο χώρο της  δουλειά σας,  με την αποτελεσματικότητα και τις ικανότητες σας. Ενώ, είναι πιθανό να αιφνιδιαστείτε από μια ξαφνική και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτοιμοι για νέα ξεκινήματα είστε  αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε δυναμικά και εντελώς απρόβλεπτα σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Ιδιαίτερα  σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική περιπέτεια με ένα άτομο το οποίο είναι  εντελώς διαφορετικό από εσάς σε όλα τα επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας να αλλάξετε πολλά πράγματα από στη ζωή σας είναι πολύ έντονη αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους  Ζυγούς.  Η όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά και να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και  κρυφές οικονομικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο οι ερωτικές  περιπέτειες που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο, θα πρέπει να παραμείνουν μυστικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ έντονη κοινωνική ζωή έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη  τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να σας φέρει μια ενδιαφέρουσα πρόταση επαγγελματική από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Ενώ σε προσωπικό  επίπεδο, είναι πιθανό μια φιλική σχέση να γίνει ερωτική περιπέτεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα  σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε δυναμικά νέα ξεκινήματα στην  καριέρας σας, τα οποία θα αλλάξουν  ριζικά και την εικόνα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια ερωτική σχέση από το χώρο της δουλειάς σας θα σας ανανεώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια άλλη εικόνα θα βγάλετε προς τα έξω αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη  τριγώνου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου,  με τον ανάδρομο Ουρανό από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να κάνετε τα επόμενα τολμηρά βήματα στην ζωή σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, και να κυνηγήσετε με ενθουσιασμό τα όνειρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένας ξαφνικός έρωτας να δώσει νέο νόημα στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις προσπαθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το ζώδιο της Παρθένου με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο  του Ταύρου, θα σας φέρει μια ξαφνική  πρόταση για μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα σας δώσει νέα ώθηση στα οικονομικά σας και θα σας βοηθήσει να νιώσετε μετά από καιρό οικονομική ασφάλεια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί.

ΙΧΘΕΙΣ

Έξυπνους τρόπους για να προβληθείτε ψάχνετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε ανατρεπτικούς και ιδιαίτερα ευφάνταστους τρόπους για να αναπτύξετε  τις απόψεις σας και να προβάλετε  τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας, στον επαγγελματικό σας στίβο. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και θα εκφράσετε χωρίς αναστολές  τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό