22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Ουρανού, Ευχάριστες ανατροπές …

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ανατροπές και εκπλήξεις θα κάνει την είσοδο της η Νέα Χρονιά, μια χρονιά που αυτό που όλοι επιθυμούμε είναι να επιστρέψει η ζωή μας στην κανονικότητα. Το στίγμα της Νέας Χρονιάς, θα μας το δώσει η όψη που θα σχηματιστεί την Πρωτοχρονιά και αυτή  είναι η συνάντηση σε όψη τριγώνου του Ήλιου από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (10ο 57’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό , η λέξη αλλαγή θα πρέπει να μας γίνει συνήθεια, αφού πολλά από τα σχέδια τα οποία είχαμε κάνει μπορεί να αναγκαστούμε να τα αλλάξουμε, ωστόσο, αυτό θα λειτουργήσει θετικά μελλοντικά για εμάς, παράλληλα όμως,  μας περιμένουν και ευχάριστες εκπλήξεις. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσουμε και σε τολμηρά νέα ξεκινήματα.

Από την άλλη πλευρά, η ικανότητα μας να βρίσκουμε έξυπνες ή ανορθόδοξες λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν θα μας βοηθήσει να απελευθερωθούμε από ανθρώπους και καταστάσεις που μας δημιουργούσαν εμπόδια στην καθημερινή μας ζωή, αλλά,  και στην εξέλιξη μας. Πολύ σημαντική θα είναι και η απρόσμενη βοήθεια από φιλικά μας πρόσωπα την στιγμή που δεν το περιμέναμε.

Και επειδή την Πρωτοχρονιά οι περισσότεροι από εμάς υποσχόμαστε στον εαυτό μας ότι θα κάνουμε κάποιες αλλαγές στην ζωή μας, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για όσους θέλουν να προχωρήσουν σε τολμηρές αλλαγές στην εμφάνιση τους.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα, για τους Αιγόκερους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχουν ξαφνικές και ιδιαίτερα ευχάριστες αλλαγές στην ζωή τους σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό θα τους βοηθήσει να τολμήσουν μια αλλαγή ή ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα τους, το οποίο, μέσα από μεθοδική δουλειά θα τους οδηγήσει στην επιτυχία και στην κοινωνική αναγνώριση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρουν τολμηρές αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή και την σχέση τους με τον σύντροφο τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό θα τους φέρει ευχάριστες ανατροπές στα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια. Αρκετοί θα είναι αυτοί που θα πάρουν την απόφαση να αφήσουν την σιγουριά και να βάλουν σε πρακτική εφαρμογή μια τολμηρή τους ιδέα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα ξαφνικό ταξίδι ή ένας απρόσμενος έρωτας θα τους βάλει σε ευχάριστες περιπέτειες.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό θα τους δώσει έξυπνες και ιδιαίτερα τολμηρές ιδέες τις οποίες σύντομα θα βάλουν σε πρακτική εφαρμογή, ενώ μπορεί να έχουν και αναπάντεχες εξελίξεις ή αλλαγές στην δουλειά τους,  οι οποίες θα τους γεμίσουν χαρά. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μέσα στους στόχους για αυτή την χρονιά είναι να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο ζωής και τις διατροφικές τους συνήθειες ή να προχωρήσουν σε μια τολμηρή αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό θα τους βοηθήσει να βρουν στα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, σημαντικούς υποστηρικτές και απρόσμενη βοήθεια από τον φιλικό ή κοινωνικό τους κύκλο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια φιλική σχέση να γίνει ξαφνικά ερωτική.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό