12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τρέχει στο νέο infotainment σύστημα των αυτοκινήτων της Tesla!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο άνθρωπος μπορεί να λέει πολλά, ίσως περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη θέληση του και την εμπιστοσύνη που έχει στις δυνατότητες των εταιρειών του. Πέρυσι ο Elon Musk είχε υποσχεθεί ότι infotainment σύστημα των νέων αυτοκινήτων Tesla Model S Plaid θα έχουν τη δυνατότητα να τρέχουν παιχνίδια όπως το πολύ απαιτητικό Cyberpunk 2077 της CD Projekt RED και τώρα προχωρά σε κανονική επίδειξη!

Δεν έχει υπάρξει πότε στην ιστορία αυτοκίνητο με τέτοιες δυνατότητες στο κομμάτι του infotainment, μιας και φτάνει στα επίπεδα του PlayStation 5 και μπορεί να τρέξει το Cyberpunk 2077. Υποστηρίζει υψηλή ανάλυση και ρυθμό ανανέωσης των καρέ στα 60fps για τα κορυφαία games.

Το νέο Tesla Model S Plaid διαθέτει ένα ανανεωμένο σύστημα infotainment που χρησιμοποιεί επεξεργαστή AMD Ryzen και ξεχωριστό επεξεργαστή γραφικών της AMD βασισμένο στην αρχιτεκτονική RDNA 2. Σύμφωνα, μάλιστα, με την AMD, το σύστημα infotainment των Model S και Model X προσφέρει υπολογιστική ισχύ 10 teraflops, δηλαδή σχεδόν όση αυτή του PlayStation 5 (10.28 teraflops).

Αν αναρωτιέστε σε ποιον απευθύνεται ένα τόσο ισχυρό σύστημα σε αυτοκίνητο, ο Elon Musk οραματίζεται ένα μέλλον όπου ο αυτόματος πιλότος και το FSD mode (Full Self-driving) θα επιτρέπουν ακόμα και στον οδηγό να περνά την ώρα του σαφέστατα πιο ευχάριστα…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό