30.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Τρέλα στην φιέστα της Ρεάλ Μαδρίτης για το 15ο της «στέμμα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στον θρόνο της. Η Βασίλισσα φόρεσε το 15ο της «στέμμα» , και το απολαμβάνει με τους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς της. Οι «μερένχες», κατάφεραν και κέρδισαν στον τελικό του Webley την εξαιρετική Ντόρτμουντ, η οποία στάθηκε άξια στο παιχνίδι και είχε μοναδικές ευκαιρίες για να σκοράρει, με την Ρεάλ ωστόσο να έχει τον δικό της νόμο σε αυτή την διοργάνωση.

Η φανέλα της Ρεάλ στην διοργάνωση του Champions League έχει την μεγαλύτερη αξία, και μίλησε ξανά την κρίσιμη ώρα, νικώντας με 2-0 με σκόρερ τους Καρβαχάλ και Βινίσιους .Η βαρύτιμη κούπα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έφτασε στην Μαδρίτη και γιορτάζεται από τους χιλιάδες Ισπανούς και όλη την ομάδα της «Βασίλισσας» η οποία ζει για ακόμη μια φορά κορυφαίες στιγμές, στην ιστορία της.

Οι φίλαθλοι της ομάδας, έχουν ενθουσιαστεί με την φιέστα της κούπας η οποία πρώτα φυσικά είχε την τιμητική της και πέρασε και από τον καθεδρικό ναό της Σάντα Μαρία, μαζί με τους παίκτες.

Φυσικά, δεν ξέχασαν να αποθεώσουν τον αγαπημένο τους Τόνι Κρόος, ο οποίος θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση και τα τελευταία χρόνια έγραψε την δική του πολυετή «χρυσή» ιστορία στον σύλλογο της Μαδρίτης.

Η τρέλα για το τρόπαιο φυσικά και συνεχίστηκε στους δρόμους της Μαδρίτης, με την ομάδα να επιβιβάζεται στο καθιερωμένο ανοικτό πούλμαν και να γνωρίζει και… εν κινήσει την πλήρη αποθέωση από τους οπαδούς.

Eνώ ο προπονητής της «Βασίλισσας» Κάρλο Αντσελότι έκανα ξανά την μυθική του πράξη, ανάβοντας πούρο και ποζάροντας στην κάμερα για να γίνει ακόμη μια φορά viral.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό