28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

«Τρέλα» για το Euro από τους Άγγλους: Ζωγραφίζουν πάνω σε… οδικές σημάνσεις [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο μεγάλος τελικός πλησιάζει. Βρισκόμαστε μόνο κάποιες ώρες πριν, και ήδη οι οπαδοί των δύο ομάδων, έχουν ξεκινήσει να βρίσκονται υπό τους μεγαλειώδεις ρυθμούς της γιορτής του ποδοσφαίρου.

Η Αγγλία θα «μονομαχήσει» κόντρα στην Ισπανία, με την ελπίδα να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το πολυπόθητο τρόπαιο του Euro. Από την άλλη η «φρούρια ρόχα» θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα, εκείνη με τις περισσότερες κατακτήσεις στην ιστορία της διοργάνωσης. Βρίσκεται στην ισοβαθμία με την Γερμανία, όπου αμφότερες έχουν 3 κατακτήσεις. Η διοργανώτρια χώρα, δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, και έτσι οι Ισπανοί θέλουν να γράψουν ιστορία με την… νέα τους ομάδα.

Λίγες ώρες πριν από την μεγάλη αναμέτρηση και ενώ μέχρι και οι παίκτες δηλώνουν ότι θα έκαναν τα πάντα για να βρεθούν στην θέση του νικητή, με τελευταίο τον Χάρι Κέιν ο οποίος αποκάλυψε ότι θα θυσίαζε την προσωπική του καριέρα για την… αίγλη του ευρωπαϊκού τροπαίου με την αγαπημένη του Αγγλία.

Οι οπαδοί έχουν ξεχυθεί ήδη στους δρόμους και… γιορτάζουν για τις ομάδες τους. Φυσικά οι Άγγλοι δικαίως, έχουν μια δόση τρέλας παραπάνω μιας και ψάχνουν την πρώτη κατάκτηση στην διοργάνωση. Η… παράνοια, είναι τόσο μεγάλη που Άγγλοι φίλαθλοι βγήκαν στους δρόμους και ζωγράφιζαν την σημαία της αγαπημένης τους εθνικής πάνω σε οδικές σημάνσεις.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό