16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τρέλα για την ομάδα του Μουρίνιο, sold-out στο φιλικό με την Σαχτάρ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΡΟΜΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
05.08.2022 | 00:06

Φίλαθλοι της Ρόμα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους για τη Serie A 2021-2022 στο “Ολίμπικο”, Ρώμη | Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022
2022 ALESSANDRA TARANTINO.ASSOCIATED PRESS

Οι αρκετές μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει το φετινό καλοκαίρι η Ρόμα έχουν προκαλέσει απίστευτη ευφορία στον κόσμο της, με αποτέλεσμα να εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια για το κυριακάτικο (7/8) φιλικό με την Σαχτάρ στο “Ολίμπικο”.

Η νίκη επί της Φέγενορντ πριν μερικούς μήνες δεν έφερε απλά το πρώτο Conference League της ιστορίας στα χέρια της Ρόμα και το πρώτο της τρόπαιο γενικότερα μετά από το 2008 αλλά κάτι πολύ περισσότερο.

Αυτό ήταν να εκτιναχτεί στα ύψη η ψυχολογία του κόσμου και της διοίκησης των τζαλορόσι, με τα αποτελέσματα να φαίνονται τώρα.

Η μεν διοίκηση Φρίντκιν έχει πραγματοποιήσει ήδη σημαντικές μεταγραφές, με κορυφαία αυτή του Πάουλο Ντιμπάλα, και είναι έτοιμη να ανακοινώσει και τον Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ (δανεικός από την Παρί), ενώ ο κόσμος δείχνει τη στήριξή του στον Ζοζέ Μουρίνιο και στους παίκτες του με κάθε ευκαιρία.

Η αρχή έγινε με τους 10.000 ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν για να αποθεώσουν τον Ντιμπάλα στην παρουσίασή του, το απόγευμα της Πέμπτης πάνω από 500 άτομα βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Τσαμπίνο για να υποδεχτούν με θέρμη τον Βαϊνάλντουμ, ενώ σε λίγα 24ωρα από τώρα ετοιμάζουν… φιέστα στο “Ολίμπικο”.

Αυτό θα γίνει στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με την Σαχτάρ την ερχόμενη Κυριακή (7/8), με την Corriere dello Sport να αναφέρει μέσω της ηλεκτρονικής της έκδοσης πως οι τιφόζι των λύκων “εξαφάνισαν” τα 60.000 εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία και το “Ολίμπικο” θα είναι κατάμεστο απέναντι στους Ουκρανούς.

σχετικα αρθρα

Έφτασε στην Ρώμη ο Βαϊνάλντουμ και υπογράφει την Παρασκευή στην Ρόμα

Αποσβολωμένος ο Ντιμπάλα μπροστά στην αποθέωση που γνώρισε από 10.000 οπαδούς της Ρόμα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό