26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Τρέλα από τους Ολλανδούς που έκλεισαν τους δρόμους – Τα «σπάνε» στο πάρτι του Φαν Μπιούρεν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ολλανδία αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα της την Πολωνία, για το Euro 2024 (16/06, 16:00), και ως γνωστόν οι φίλαθλοι της χώρας, που ξέρουν να διασκεδάζουν με τον δικό τους τρόπο, έκαναν μοναδικό χαμό στους δρόμος της Γερμανίας.

Χιλιάδες Ολλανδοί, σχεδόν τέσσερις ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, έχουν «ξεχυθεί» ήδη στο Αμβούργο και γιορτάζουν την παρουσία της χώρας τους στην κορυφαία διοργάνωση, δίνοντας από νωρίς το σύνθημα του αγώνα και προσθέτοντας μια νότα γιορτής. Να σημειώσουμε βέβαια ότι είναι κοντινή η απόσταση με τη γείτονα χώρα και δη πόλη του Βορρά, άρα ένας λόγος περισσότερος για να είναι στις επάλξεις. 

Το πάρτι απογειώθηκε και από την εκδήλωση που είχε ως πρωταγωνιστή έναν εκ των κορυφαίων DJ παγκοσμίως, Άρμιν Φαν Μπιούρεν. Ο διάσημος καλλιτέχνης κατάγεται από την Ολλανδία και ο ίδιος έχει βρεθεί εκεί για να παρακολουθήσει την προσπάθεια των «οράνιε« από κοντά, δίνοντας τον δικό του μοναδικό ρυθμό.

Η Πολωνία μπορεί να ακούγεται σαν το «φαβορί» της αναμέτρησης, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που πτοεί τους Ολλανδούς, οι οποίοι έχουν ταξιδέψει στη Γερμανία για να το διασκεδάσουν και να τα δώσουν όλα με την φωνή τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της ομάδας του Ρόναλντ Κούμαν.

Θυμίζουμε τα δύο ακόμη παιχνίδια που αναμένεται να διεξαχθούν (16/6) είναι αυτό της Σλοβενίας όπου αντιμετωπίζει την Δανία (19:00) και το Σερβία – Αγγλία το βράδυ (22:00).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό