24 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Το X καταργεί (σχεδόν) το μπλοκάρισμα των χρηστών

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι μέρες που μπορούσες να μπλοκάρεις λογαριασμούς στο X (πρώην Twitter) και αυτοί να μην βλέπουν καμία δραστηριότητα σου τελείωσαν. Ο Elon Musk, ανακοίνωσε μια νέα αλλαγή στη λειτουργία αποκλεισμού της πλατφόρμας που επιτρέπει στους αποκλεισμένους χρήστες να βλέπουν τις αναρτήσεις των λογαριασμών που τους έχουν μπλοκάρει.

Οι αποκλεισμένοι λογαριασμοί εξακολουθούν να μην μπορούν να αλληλεπιδρούν με αυτούς τους λογαριασμούς, αλλά θα μπορούν να βλέπουν τις αναρτήσεις τους. Μια πηγή από το X δήλωσε στο The Verge ότι η νέα λειτουργία πρόσβασης των αποκλεισμένων εφαρμόζεται επειδή οι χρήστες μπορούν ήδη να βλέπουν και να αλληλεπιδρούν με λογαριασμούς που τους έχουν μπλοκάρει, μεταβαίνοντας σε έναν μη μπλοκαρισμένο λογαριασμό.

Ο Musk ήθελε να απενεργοποιήσει τη λειτουργία μπλοκαρίσματος στο X εδώ και αρκετό καιρό. Πριν από ένα χρόνο, εξέφρασε για πρώτη φορά την περιφρόνησή του για το μπλοκάρισμα στο X εκτός από τα άμεσα μηνύματα. Έγραψε ότι το μπλοκάρισμα θα «διαγραφόταν ως “χαρακτηριστικό”» καθώς και ότι «δεν έχει νόημα».

Τον περασμένο Μάιο, ο λογαριασμός Engineering του X ανακοίνωσε ότι θα εφαρμόσει την αλλαγή του μπλοκαρισμένου θεατή στην πλατφόρμα, χωρίς να περιλαμβάνει μια σταθερή ημερομηνία εφαρμογής ή επέκτασης. Η ανάρτηση ανέφερε ότι η αλλαγή θα εφαρμοστεί για να δώσει στους χρήστες με μπλοκαρισμένους λογαριασμούς τη δυνατότητα να «εντοπίζουν και να αναφέρουν οποιοδήποτε πιθανό κακό περιεχόμενο που προηγουμένως δεν μπορούσατε να δείτε».

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό