27.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Το Wolfs «σπάει» το ρεκόρ προβολών στην ιστορία του Apple TV+ & η χημεία Clooney-Pitt είναι η αιτία

Ειδήσεις Ελλάδα

George Clooney και Brad Pitt διδάσκουν υποκριτική σε μια ταινία που θα συζητηθεί πολύ. Είσαι έτοιμη για το Wolfs;

Αν δεν την έχεις δει, πρόσθεσέ τη σίγουρα στη λίστα σου με τις must-watch ταινίες. Ποιος το λέει αυτό; Η ίδια η ταινία και για την ακρίβεια το ρεκόρ που έχει ήδη σπάσει στην πλατφόρμα του Apple TV+.

Έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας στις αρχές Σεπτέμβρη και κυκλοφόρησε στο Apple TV+ στις 27 Σεπτέμβρη σε πάνω από 100 χώρες για να έρθει και να ξεπεράσει τις προβολές που έχουν σημειώσει άλλες ταινίες στην πλατφόρμα.

George Clooney και Brad Pitt αποδεικνύουν τη χημεία που έχουν και κάνουν την ταινία τους να συζητηθεί. Πολύ.

Από τον Clooney στον Banderas, τον Pitt και τον Law, η ελίτ του Hollywood διδάσκει στυλ στη Βενετία

Δύο ηθοποιοί που έχουν την απόλυτη χημεία σε μια ταινία που «σπάει» ρεκόρ

Αν και το Apple δεν έχει αναφέρει ακόμα πολλές λεπτομέρειες, σύμφωνα με το Deadline, το Wolfs αύξησε την τηλεθέαση κατά σχεδόν 30% σε εβδομαδιαία βάση στην πλατφόρμα.

Η ταινία σε σκηνοθεσία Jon Watts ξεπέρασε τα νούμερα μιας άλλης πρόσφατης ταινίας και που άρεσε στο κοινό, το The Instigators, σε σκηνοθεσία Doug Liman και με πρωταωνιστές τους Matt Damon και Casey Affleck.

https://www.instagram.com/reel/DAbJ8gTOhNu/

Φυσικά και τα στελέχη της Apple είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένα από αυτά τα αποτελέσματα.

«Όταν ο George, ο Brad και ο Jon μας πλησίασαν με την ιδέα για το Wolfs, ήταν εύκολη απόφαση – μια υπέροχη, διασκεδαστική ταινία με πρωταγωνιστές δύο βραβευμένους με Όσκαρ που όλοι γνωρίζουν ότι είναι εμβληματικοί μαζί», δήλωσε ο Matt Dentler, επικεφαλής του τμήματος κινηματογραφικών ταινιών της Apple Original Films.

«Τώρα, οι θεατές έχουν επιλέξει κατά συρροή να κάνουν το Wolfs μέρος του Σαββατοκύριακου τους, κάνοντας την ταινία παγκόσμια επιτυχία. Θεωρούμε πάντα ότι το Apple TV+ είναι το σπίτι για τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες στον κόσμο για να δημιουργήσουν και να παραδώσουν την καλύτερη δουλειά τους, και είναι συναρπαστικό να βλέπουμε το κοινό να το αγκαλιάζει αυτό με τόσο μεγάλη επιτυχία».

Ευτυχώς η Apple έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα δημιουργήσει ένα sequel της ταινίας με την ίδια ομάδα να συμμετέχει.

Από την Ιταλία με αγάπη: 6 must-watch ταινίες από το Φεστιβάλ Βενετίας που θα σε καθηλώσουν

Περί τίνος πρόκειται το Wolfs;

Ο Brad Pitt και ο George Clooney επανενώνονται (επιτέλους!). Με σκηνοθέτη τον Jon Watts, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει όλα τα Spiderman της Marvel με τον Tom Holland, το Wolfs είναι μια κωμωδία δράσης για δύο «καθαριστές» που τους έχουν προσλάβει να καθαρίσουν και να καλύψουν τον ίδιο φόνο. Τα γεγονότα διαδραματίζονται σε μια χιονισμένη νύχτα στη Νέα Υόρκη, και η φιλία του Pitt και του Clooney που μετράει ένα τέταρτο του αιώνα θα αναδειχθεί μέσα από διαλόγους γεμάτους πειράγματα, φλυαρίες και ξεκαρδιστική κωμωδία. Ανάμεσα στις ταινίες από το Φεστιβάλ Βενετίας που θα δούμε στη μεγάλη οθόνη, σίγουρα αυτή πρέπει να είναι μία από αυτές που θα δεις.

Αν περιμένεις να κυκλοφορήσει το Wolfs στους κινηματογράφους, θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή μέχρι την 1η Νοεμβρίου.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό