25.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Το Volkswagen Golf Mk8 “αγριεύει” μετά την περιποίηση της JMS

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Volkswagen Golf είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα των tuners, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Mk8 έχει ήδη προσελκύσει την προσοχή εκείνων που δραστηριοποιούνται στο aftermarket. Το Golf μπορεί να μην είναι το πιο εντυπωσιακό αυτοκίνητο όσον αφορά τον εξωτερικό σχεδιασμό, αυτό όμως δίνει πολύ τροφή στους tuners για να το φτιάξουν και να το απογειώσουν.

Έχουμε ήδη δει το Golf 8 First Edition με ζάντες 20 ιντσών από την ABT, αλλά η JMS έχει δουλέψει περισσότερο από το να τοποθετήσει μόνο νέες ζάντες. Λαμβάνοντας έμπνευση από το GTI, το αυτοκίνητο φέρει λεπτές κόκκινες λεπτομέρειες, σε μια προσπάθεια να επιτύχουν μια πιο σπορ εμφάνιση. Εντυπωσιάζει το προεξέχον χείλος του μπροστινού spoiler, που επεκτείνει την εμπρόσθια ποδιά κατά περίπου 3 εκατοστά. Τα πρόσθετα συνεχίζουν στις πλευρές του αυτοκινήτου, με τα ογκώδεις skirts για πιο επιθετικό προφίλ.

Προχωρώντας πίσω, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι ο διαχύτης, που μας θυμίζει το Golf GTI TCR, από την προηγούμενη γενιά του hatchback. Η JMS λέει ότι ο διαχύτης θα πωληθεί στους πελάτες ξεχωριστά, κάτι που ίσως να μην είναι και τόσο καλή ιδέα. Ωστόσο, η εταιρία εξήγησε ότι έχει πάρει αυτήν την απόφαση, ώστε οι αγοραστές να μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν μία ή δύο απολήξεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το Golf παρουσιάζεται με δύο απολήξεις σε ωοειδείς σχήμα, παρόμοιες με εκείνες του Audi RS3.

Το JMS άλλαξε επίσης της ζάντες της VW, τοποθέτησε 19άρες και ελαστικά 225/35. Αν αναρωτιέστε γιατί το αυτοκίνητο είναι τόσο χαμηλό, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Golf έχει ανάρτηση KW, η οποία μειώνει αρκετά την απόσταση από το έδαφός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό