26.5 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Το viral μωρό που έχει τρελάνει… το διαδίκτυο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επαγγελματική φωτογράφιση του μωρού είναι εδώ και πολλά χρόνια trend για τους νέους γονείς. Είθισται να γίνεται όταν το μωρό είναι λίγων ημερών και συγκεκριμένα ώρες που κοιμάται για να διευκολυνθεί ή όλη διαδικασία.

Υπάρχουν φωτογράφοι που προτιμούν τις φωτογραφίσεις σε στούντιο με εντυπωσιακά σκηνικά και outfits, άλλοι είναι υπέρμαχοι του minimal, άλλοι του πιο fun και άλλοι προτιμούν οι φωτογραφίσεις να γίνονται σε σπίτι για να είναι το αποτέλεσμα πιο ρεαλιστικό και «αυθόρμητο».

«Αυθόρμητη» όπως και η φωτογράφιση ενός νεογέννητου μωρού στο Σινσινάτι του Οχάιο, το οποίο έγινε viral για τις απίστευτες γκριμάτσες του.

Το βρέφος, ήταν μόλις 7 ημερών όταν η μαμά του, το πήγε για φωτογράφηση με τη φωτογράφο Lauren Carson, νωρίτερα αυτό το μήνα, σύμφωνα με το abcnews.go.com.

Λίγο αργότερα, η Carson δημοσίευσε τις εικόνες του μωρού στον λογαριασμό της στο Facebook. Μάλιστα όπως έγραψε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησης αν και έχει κάνει πολλές παρόμοιες φωτογραφίσεις στο παρελθόν, αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό της τη συγκεκριμένη, καθώς οι γκριμάτσες του «γκρινιάρη μπόμπιρα» ξεχώρισαν κατά πολύ.

«Φωτογραφίζω νεογέννητα εδώ και μια δεκαετία και έχω δει εκατοντάδες μωρά που μου έχουν χαρίσει τόνους υπέροχων εκφράσεων», έγραψε στην ανάρτηση την περασμένη εβδομάδα. «Αλλά καμία, και εννοώ ΚΑΜΙΑ δεν συγκρίνεται με τα βλέμματα που μου έριξε αυτός ο γλυκός τύπος».

Η ανάρτηση έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 156.000 likes και συνεχίζει να μετράει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό