20.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το Twitch για iOS και iPadOS αποκτά λειτουργικότητα SharePlay

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον περασμένο Οκτώβριο η Apple κυκλοφόρησε τις ενημερώσεις iOS 15.1 και iPadOS 15.1 στους χρήστες, οι οποίες έφεραν πολλά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου του SharePlay. Η συγκεκριμένη λειτουργία, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν περιεχόμενο από διάφορες εφαρμογές ροής με φίλους μέσω κλήσεων FaceTime, πλέον υποστηρίζεται και από το Twitch.

Want to watch Twitch with all your friends? Now you can on iPhone and iPad devices through SharePlay! 📱

Learn more about how to watch streams together in a FaceTime call here: https://t.co/PIWwZ3OkpO

— Twitch Support (@TwitchSupport) November 30, 2021

Οι χρήστες σε iOS 15.1 και μεταγενέστερες εκδόσεις και iPadOS 15.1 και νεότερες εκδόσεις θα μπορούν πλέον να μεταβούν στο Twitch κατά τη διάρκεια μιας κλήσης FaceTime και να επιλέξουν μια ζωντανή ροή για να παρακολουθήσουν μαζί με τα άτομα που συνομιλούν. Τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής θα συγχρονιστούν για όλους τους χρήστες στην κλήση και κάθε χρήστης θα υπολογίζεται ως ξεχωριστός θεατής.

Οι χρήστες θα μπορούν να συνομιλούν, να ακολουθούν, να εγγραφούν και να επευφημούν τη ροή μέσω του δικού τους λογαριασμού Twitch.

 

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό