31.3 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Το Transfermarkt μας αποκάλυψε την άλλη ομάδα της Premier League που θέλει τον Φώτη Ιωαννίδη []

Ειδήσεις Ελλάδα

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη ενδέχεται να αποτελέσει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα φέτος στην Ευρώπη. Η μυθική χρονιά που πραγματοποίησε φέτος ο 24χρονος φορ του Παναθηναϊκού έχει κάνει την… μισή Ευρώπη να ασχολείται με την περίπτωσή του.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προσπάθησε με κάθε τρόπο να τον πάρει, αλλά εν τέλει απέσυρε το ενδιαφέρον της θεωρώντας εξωφρενικές τις απαιτήσεις του «τριφυλλιού». Η Λάτσιο είναι άλλη μία ομάδα που έχει συνδεθεί έντονα μαζί του, όπως και αρκετοί γαλλικοί σύλλογοι, όπως η Λανς και η Ρεν.

🚨🇬🇷 Two clubs have sent bids to Panathinaikos for Greek striker Fotis Ioannidis: Ipswich Town and Bologna.

Ipswich sent €25m package bid, while Bologna offer is worth €18m plus €2m in add-ons.

No agreement yet as Panathinaikos expect one more PL club to enter the race. pic.twitter.com/Ps0JnJrb6F

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 21, 2024

Έπειτα στο «κόλπο» μπήκαν η Ίπσουιτς και η Μπολόνια. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση ύψους 25 εκατ. ευρώ από την νεοφώτιστη ομάδα της Premier League, ενώ το ιταλικό κλαμπ προσέφερε 20 εκατ. ευρώ στους «πράσινους» για τις υπηρεσίες του Φώτη Ιωαννίδη.

Ωστόσο, σε κάτι πολύ βασικό, ο Ρομάνο στο κάτω μέρος του tweet του διευκρινίζει πως ο Παναθηναϊκός περιμένει ακόμη μία ομάδα από την Premier League να μπει στον «χορό» των διαπραγματεύσεων. Και το Transfermarkt, η πασίγνωστη ιστοσελίδα που μας παρέχει τις χρηματιστηριακές αξίες όλων των ποδοσφαιριστών ανά τον κόσμο, ενδέχεται να μας την αποκάλυψε.

 Η Γουέστ Χαμ θεωρείται ως η δεύτερη ομάδα στο Transfermarkt που διαθέτει πιθανότητες για να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, σε μία πληροφορία που επαληθεύεται από το ρεπορτάζ του «CalcioMercato».

West Ham have set their sights on Panathinaikos striker Fortis Ioannidis this summer.

West Ham could face competition in the form of Celtic, Sevilla and Eintracht Frankfurt among other clubs in the race to land the Greek forward later this year.

[@cmdotcom] pic.twitter.com/lFOlaUesgw

— East London Hammers (@EastHammers) April 9, 2024

Μόλις πριν μερικούς μήνες είχε γραφθεί από το ιταλικό Μέσο πως τα «σφυριά» τον… τσεκάρουν και τον θεωρούν τέλειο αντικαταστάτη του Μικέλ Αντόνιο, ο οποίος έχει συμπληρώσει πλέον τα 34 έτη ηλικίας και ταλαιπωρήθηκε αρκετά φέτος από τραυματισμούς.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό