18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το Toyota Tacoma TRD Pro διαθέτει εκπληκτικά καθίσματα με αμορτισέρ που απορροφούν τους κραδασμούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα από τα πιο cool χαρακτηρισιτκά της TRD Pro έκδοσης του νέου Toyota Tacoma είναι τα καθίσματα IsoDynamic Sport. Πρόκειται για bucket καθίσματα οδηγού και συνοδηγού που διαθέτουν αμορτισέρ για κάθετη και πλευρική κίνηση και υπόσχονται πως κάνουν την εκτός δρόμου κίνηση πιο άνετη, χρησιμοποιώντας παρόμοια τεχνολογία με αυτήν που βρίσκεται στην ανάρτηση του αυτοκινήτου.
Στη πλάτη του καθίσματος βρίσκονται ενσωματωμένα τέσσερα αμορτισέρ που βοηθούν στην απόσβεση της κάθετης και πλευρικής κίνησης. Σύμφωνα με την Toyota, τα καθίσματα συμβάλουν ώστε ο οδηγός και ο συνοδηγός να είναι πιο σταθεροί όταν το αυτοκίνητο κινείται γρήγορα εκτός δρόμου.

Παράλληλα, η εταιρία υποστηρίζει πως ο οδηγός και ο συνοδηγός θα έχουν λιγότερο πόνο στον αυχένα και στη πλάτη μετά από μια ημέρα σε εκτός δρόμου διαδρομές, με τα καθίσματα να συμβάλουν τόσο στη βελτίωση της ορατότητας, όσο και στη μείωση της κόπωσης. Τα αμορτισέρ επίσης δεν εξαλείφουν κανένα χαρακτηριστικό άνεσης, εκτός από την ηλεκτρική ανάκλιση.

Τα αμορτισέρ ρυθμίζονται χειροκίνητα μέσω δύο περιστρεφόμενων διακοπτών στις πλάτες των καθισμάτων, ενώ υπάρχουν ακόμη και μετρητές πίεσης μέσα στο περίβλημα που είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό