19.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το «That’s Not My Name» challenge έχει τρελάνει το Instagram… and we can’t get enough!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε τους iconic ρόλους των αγαπημένων μας stars!

H Reese Witherspoon, η Jennifer Garner, η Gwyneth Paltrow, η Halle Berry και η Drew Barrymore είναι μερικές από τις stars που έχουν ανεβάσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram βιντεάκια με το τραγούδι «The Ting Tings – That’s Not My Name».

Σε αυτά τα βίντεο παρουσιάζουν τους χαρακτήρες τους από ταινίες στις οποίες έχουν πρωταγωνιστήσει μέσα στα χρόνια. 

Το challenge φαίνεται να το ξεκίνησε πρώτα η ηθοποιός Alicia Silverstone (Cher από την classic ταινία «Clueless»), η οποία ενέπνευσε πολλές ακόμα να ανεβάσουν τις δικές τους εκδοχές.

Πάμε να τις δούμε αναλυτικά:

Η Reese Witherspoon

Η Reese Witherspoon για παράδειγμα έγραψε στο βίντεο της «Με λένε Reese, άλλα κάποιες άλλες φορές με φωνάζουν…» και στην συνέχεια έδειξε ένα clip από την Madeline, τον χαρακτήρα της στην σειρά «Big Little Lies», την June Carter («Walk the Line»), την Rosita («Sing»), την Tracy Flick («Election»), την Elle Woods («Legally Blonde»), την Melanie Smooter («Sweet Home Alabama»), την Bradley Jackson («The Morning Show») και την Elena Richardson («Little Fires Everywhere»).

H Gwyneth Paltrow

Η Gwyneth Paltrow κοινοποίησε επίσης ένα βίντεο στο οποίο γράφει τα ονόματα από τους ρόλους της στην μεγάλη οθόνη, όπως Pepper («Iron Man») και Viola («Shakespeare in Love»). Η ιδρύτρια του Goop και μητέρα δύο παιδιών πρόσθεσε ωστόσο και την δικιά της προσωπική πινελιά στο βίντεο με τις λέξεις «Μαμά» και «CEO», αφού πλέον έχει χάσει το πάθος της για την ηθοποιία.

H Halle Berry

Η Berry αποκάλυψε από ένα αυτοκίνητο πως την λένε επίσης Patience («Catwoman»), Ginger, Storm («X-Men») και Jinx («James Bond 007 – Die Another Day»).

Η Jennifer Garner

H Garner, η οποία φημίζεται για το χιούμορ της, εκτός από τους ρόλους της στην μεγάλη οθόνη, συμπεριέλαβε το «Mama Llama» και το «Farmer Jen» για μια φωτογραφία της πάνω σε ένα τρακτέρ. Προκάλεσε τη Juliette Lewis να ανεβάσει και εκείνη ένα βίντεο.

Είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν και άλλες stars…

Άκουσε ολόκληρο το τραγούδι παρακάτω:

κεντρικής φωτογραφίας: @reesewitherspoon

ΥΓ.

Αν κάπως έτσι… εντελώς ξαφνικά σου ήρθε μια τεράστια διάθεση να δεις απόψε back to back ταινίες και σειρές ΑΥΤΟ το link είναι για σένα! 

Αν πάλι θέλεις να δεις επιτέλους ταινίες που… έπρεπε ήδη να έχεις δει, ΑΥΤΟ το link είναι για σένα! 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό