16.3 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Το Skoda Elroq έτοιμο για παραγγελία – Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα 

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο Elroq είναι το πιο πρόσφατο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Skoda, το οποίο διευρύνει την αντίστοιχη γκάμα της μάρκας προς τα κάτω. Κι αυτό γιατί πρόκειται για ένα κόμπακτ SUV μήκους 4,49 μέτρων που βασίζεται στην πλατφόρμα MEB του ομίλου Volkswagen, προσφέροντας σύγχρονη τεχνολογία και ικανοποιητικές επιδόσεις.

Η βασική έκδοση, η Elroq 50, κοστίζει από 34.500 ευρώ χωρίς την κρατική επιδότηση του «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» και διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 170 ίππων. Η μπαταρία των 52,0 kWh προσφέρει αυτονομία 375 χιλιομέτρων, ενώ σε ταχυφορτιστή DC φορτίζει από το 10 έως το 80% της ενεργειακής της χωρητικότητας μέσα σε περίπου 30 λεπτά.

Η πιο ισχυρή έκδοση, η Elroq 85 των 285 ίππων, κοστίζει από 44.900 ευρώ και η αυτονομία της φτάνει τα 580 χιλιόμετρα χάρη στη μεγαλύτερη μπαταρία των 77,0 kWh και τα προηγμένα συστήματα διαχείρισης ενέργειας.

Η κορυφαία έκδοση, η Elroq First Edition, κοστίζει από 51.800 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρη εξοπλισμό, εστιάζοντας σε τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας. Η ισχύς του κινητήρα είναι η ίδια με την έκδοση Elroq 85, αλλά η First Edition προσφέρει επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως προηγμένα συστήματα υποβοήθησης, βελτιωμένα υλικά εσωτερικού και ειδικά σχεδιαστικά στοιχεία που δημιουργούν μια πιο premium αίσθηση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό