35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Το Santa Fe κατέκτησε Red Dot Design Award

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Hyundai Motor Company επιβεβαίωσε την ηγετική της θέση στο σχεδιασμό σε παγκόσμιο επίπεδο κατακτώντας το διάσημο βραβείο Red Dot 2024 με το Νέο SANTA FE στην κατηγορία Product Design: Cars and Motorcycles.

Κατακτώντας ένα ακόμη κορυφαίο βραβείο σχεδίασης σε παγκόσμιο επίπεδο, η Hyundai Motor αναδεικνύει την πελατοκεντρική στρατηγική της εταιρείας που βασίζεται πάντα στον άνετο τρόπο διαβίωσης των πελατών.

«Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που κατακτούμε Red Dot Design Awards για τα οχήματα και τις τεχνολογικές καινοτομίες μας» δήλωσε ο κ. SangYup Lee, Executive Vice President και Head of Hyundai και Genesis Global Design. «Αυτή η αναγνώριση αναδεικνύει την εξαιρετική αφοσίωση που επιδεικνύει η ομάδα των σχεδιαστών και των μηχανικών μας στο κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης. Υπογραμμίζει παράλληλα την αξιοσημείωτη ανταγωνιστικότητα της σχεδιαστικής ταυτότητας της Hyundai στην παγκόσμια αγορά».

Με τη σχεδιαστική φιλοσοφία «Open for More», το πέμπτης γενιάς SUV SANTA FE προσαρμόζεται σε υπαίθριες δραστηριότητες, προσφέροντας έναν κορυφαίο χώρο διαβίωσης που μοιάζει με βεράντα στο πίσω μέρος του οχήματος γεγονός που επιτυγχάνεται χάρη στο μεγάλο μεταξόνιο και το διευρυμένο άνοιγμα της πίσω πόρτας. Αυτό το μεγαλύτερο μεταξόνιο προσφέρει επίσης βελτιωμένα καθίσματα τρίτης σειράς.

Το εμπρός μέρος του ολοκαίνουργιου SANTA FE δημιουργεί μια μεγαλοπρέπεια με το ψηλό καπό, τους προβολείς σε σχήμα «Η» και τα έντονα φτερά. Το επιμηκυμένο μεταξόνιο φιλοξενεί μια τολμηρή γραμμή οροφής, ισχυρό όγκο γύρω από τα φτερά, ευκρινείς θόλους τροχών και τροχούς 21 ιντσών.

Στο εσωτερικό του οχήματος τα αναδιπλούμενα καθίσματα της δεύτερης και της τρίτης σειράς παρέχουν κορυφαίο χώρο διαβίωσης. Στο εκλεπτυσμένο εσωτερικό ενσωματώνονται βιώσιμα υλικά, όπως ανακυκλωμένο πλαστικό και φιλική προς το περιβάλλον δερματίνη. Τα χρώματα του εσωτερικού και του εξωτερικού είναι εμπνευσμένα από το φυσικό φως, φέρνοντας έμπνευση και ζωντάνια στην καθημερινή ζωή των πελατών.

Παράλληλα, η Hyundai Motor κατέκτησε ένα ακόμη βραβείο Red Dot στην κατηγορία Product Design: Outdoor and Camping Equipment με το Multi-Lantern. Αυτό το ευέλικτο προϊόν συνδυάζει δύο χαρακτηριστικά για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών. Λειτουργεί ως φορητός φακός για υπαίθριες δραστηριότητες και μπορεί επίσης να μετατραπεί σε διαχύτη φωτός.

Το Multi-Lantern αντανακλά τον στόχο της εταιρείας να δημιουργήσει προϊόντα που οι χρήστες θα χρησιμοποιούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για το Multi-Lantern, οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν το «Horongbul», ένα κορεάτικο παραδοσιακό φως, ως μοτίβο, το οποίο οπτικά και συμβολικά μεταφέρει μια αίσθηση σταθερότητας και ζεστασιάς στους χρήστες μέσω του σχήματος και των οπτικών στοιχείων του. Η λειτουργία του είναι πολύ εύκολη, χωρίς περίπλοκες ρυθμίσεις, στηρίζεται μόνο σε ένα μόνο κουμπί. Τα πρακτικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν φόρτιση τύπου USB C και ασύρματη φόρτιση. Όταν είναι πλήρως φορτισμένο, μπορεί να παρέχει μέγιστη φωτεινότητα έως και πέντε ώρες ενώ με επιλογή μικρότερης φωτεινότητας έως και 35 ώρες.

Για να διασφαλιστεί η ανθεκτικότητα και η ευελιξία του, το Multi-Lantern έχει πιστοποιηθεί ως ανθεκτικό στη σκόνη και αδιάβροχο με βαθμολογία IP65. Αυτή η πιστοποίηση εγγυάται ότι το προϊόν μπορεί να αντέξει τα σκληρά εξωτερικά περιβάλλοντα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες χωρίς προβλήματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό