14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το Samsung Galaxy Z Fold3 κερδίζει 124 βαθμούς στην κριτική DxOMark

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πιο πρόσφατη συσκευή που έλαβε κριτική κάμερας από το DxOMark είναι το σχεδόν τριών μηνών Samsung Galaxy Z Fold 3 και κατάφερε τους εντυπωσιακούς 124 βαθμούς. Οι τριπλοί αισθητήρες 12 MP τοποθετούν το αναδιπλούμενο στην 24η θέση στον πίνακα των κορυφαίων όλων των εποχών και μπροστά από τη ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy S21 Ultra που έχει τις πιο εντυπωσιακές προδιαγραφές κάμερας στα χαρτιά.

Η κριτική της κάμερας του Z Fold 3 σημειώνει ότι η σταθερότητα των εικόνων και βίντεό της προσφέρουν λιγότερο θόρυβο σε σύγκριση με το S21 Ultra. Το πιο σημαντικό, δεν υπάρχουν προβλήματα αυτόματης εστίασης και λέγεται ότι προσφέρει καλύτερη απόδοση χρωμάτων, διατήρηση υφής και έκθεση σε λήψεις ημέρας και νύχτας. Το DxO σημειώνει επίσης τη διατήρηση χαμηλής λεπτομέρειας σε σενάρια χαμηλού φωτισμού και τον ορατό θόρυβο σε βίντεο χαμηλού φωτισμού. Εάν θέλετε να κάνετε πλήρη αναζήτηση, κατευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο πηγής.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G Camera review: Big improvement

 

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό