22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Το Samsung Galaxy S25 Ultra θα είναι το λεπτότερο Ultra που έχουμε δει

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σειρά Samsung Galaxy S25 αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, κατά πάσα πιθανότητα τον Ιανουάριο. Ωστόσο, οι διαρροές για τη σειρά Galaxy S25, ειδικά για το Galaxy S25 Ultra, είναι αρκετά συχνές. Μια νέα εμφανίστηκε τώρα, υποδηλώνοντας ότι το smartphone θα είναι πολύ λεπτότερο από ό,τι αναμενόταν προηγουμένως.

Σύμφωνα με τον γνωστό leakster IceUniverse, το Samsung Galaxy S25 Ultra έχει διαστάσεις 162,8 x 77,6 x 8,2 χιλιοστά. Τον περασμένο Ιούνιο, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το Galaxy S25 Ultra θα είναι 8,4 χιλιοστά λεπτό, αλλά οι τελευταίες μετρήσεις δείχνουν μια διαφορά 0,2 χιλιοστών.

Όπως και να έχει, με βάση αυτές τις μετρήσεις, το Galaxy S25 Ultra θα είναι το λεπτότερο Ultra smartphone από το Galaxy Note20 Ultra, το οποίο είχε πάχος 8,1 χιλιοστά. Αν οι μετρήσεις αποδειχθούν αληθινές, τότε θα καταστήσουν επίσης το Galaxy S25 Ultra το λεπτότερο Ultra της σειράς Galaxy S που έχει υπάρξει ποτέ.

Οι διαστάσεις δείχνουν επίσης ότι το Galaxy S25 Ultra θα είναι ελαφρώς στενότερο από το Galaxy S24 Ultra. Το Galaxy S25 Ultra εκτιμάται ότι θα έχει πλάτος 77,6 χιλιοστά, ενώ το Galaxy S24 Ultra έχει πλάτος 79 χιλιοστά.

Στο παρελθόν, ορισμένες αναφορές έδειχναν ότι το Galaxy S25 Ultra θα μπορούσε να ταιριάζει με το μέγεθος της οθόνης, το μήκος, το πλάτος, το ύψος και το πλαίσιο του iPhone 16 Pro Max. Φημολογείται ότι το Galaxy S25 Ultra θα μπορούσε να έρθει με τις υψηλότερου επιπέδου αναβαθμίσεις της κάμερας και της οθόνης, με τη Samsung να εισάγει ενδεχομένως νέους αισθητήρες.

Το Galaxy S25 Ultra ενδέχεται επίσης να διατίθεται με 16GB μνήμης RAM, παρόμοια με τα Galaxy S20 και S21 Ultra. Η Samsung θα μπορούσε επίσης να βελτιώσει το σχεδιασμό του νέου Ultra, προσφέροντας ενδεχομένως καλύτερη αίσθηση στο χέρι με πιο στρογγυλεμένες γωνίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό