29.9 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Το RS Q8 Performance έχει το ισχυρότερο μοτέρ της Audi

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι τελευταίες προσθήκες στη γκάμα των SUV της Audi, το ανανεωμένο RS Q8 και το πιο ισχυρό RS Q8 Performance, ακολουθούν την παρουσίαση του ανανεωμένου Audi Q8 κατά περίπου εννέα μήνες.

Αυτά τα μοντέλα αντιπροσωπεύουν το αποκορύφωμα των δυνατοτήτων επιδόσεων της Audi, καθένα από τα οποία είναι εξοπλισμένο με έναν κινητήρα V8 4,0 λίτρων με διπλή υπερτροφοδότηση.

Το βασικό RS Q8 αποδίδει 600ίππους και 800 Nm ροπής, επιταχύνοντας από τα 0 στα 100 km/h σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Εν τω μεταξύ, το RS Q8 Performance ξεπερνά τα όρια με 640 ίππους και 850 Nm ροπής, επιτυγχάνοντας την ίδια επιτάχυνση σε 3,6 δευτερόλεπτα και υψηλότερη τελική ταχύτητα 280 km/h.

Ειδικότερα, το RS Q8 Performance διαθέτει τον ισχυρότερο κινητήρα εσωτερικής καύσης που έχει κατασκευάσει ποτέ η Audi, ο οποίος ενισχύεται περαιτέρω από ένα εξειδικευμένο σύστημα εξάτμισης για μια δυναμική ηχητική εμπειρία.

Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν κιβώτιο ταχυτήτων Tiptronic 8 σχέσεων και το γνωστό σύστημα μόνιμης τετρακίνησης Quattro της Audi.

Περιλαμβάνουν επίσης ηλεκτρονική ενεργή σταθεροποίηση κύλισης για την ελαχιστοποίηση των κλίσεων του αμαξώματος σε ανώμαλους δρόμους και σύστημα διεύθυνσης σε όλους τους τροχούς στον βασικό εξοπλισμό.

Οπτικά, αυτά τα μοντέλα μπορούν να προσαρμοστούν με τρία νέα πακέτα εσωτερικού σχεδιασμού σε κόκκινο, γκρι και μπλε χρώμα, τα οποία διαθέτουν τιμόνια Alcantara, μικροΐνες Dinamica στην κεντρική κονσόλα και διάτρητα σπορ καθίσματα.

Το RS Q8 που λανσαρίστηκε πρόσφατα στην Ευρώπη, ξεκινά από τα 141.900 ευρώ, ενώ το RS Q8 Performance ξεκινά από τα 155.700 ευρώ στη Γερμανία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό