20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το reboot έρχεται στις 17 Μαρτίου 2022

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα από τα κορυφαία παιχνίδια στρατηγικής όλων των εποχών επιστρέφει από τις Ubisoft και Blue Byte στις 17 Μαρτίου 2022 με rebooted επεισόδιο. Ο λόγος για το The Settlers που θα μας μεταφέρει και πάλι στον Μεσαίωνα για να στήσουμε την πόλη μας.

Το νέο The Settlers είναι βασισμένο στη Snowdrop engine και αυτή τη φορά θα έχουμε την επιλογή από τρεις φατρίες (Maru, Elari, Jorn). Κάθε μία από αυτές θα αναπτύσσεται στον δικό της βιότοπο με διαφορετικές ικανότητες, διαφορετική αρχιτεκτονική και φυσικά διαφορετικού τύπου στρατιωτικές μονάδες. Νέα προσθήκη η κλάση των Engineers που θα μπορείς να αναθέτεις απευθείας το χτίσιμο κτιρίων, την επέκταση των συνόρων και την εξεύρεση πόρων.

Επίσης, ο χάρτης έχει εμπλουτιστεί με τα Landmarks, μια ειδική κατηγορία τοποθεσιών που εμφανίζονται τυχαία, είναι προσβάσιμες μόνο από τους Engineers και δίνουν στον gamer κάποια έξτρα bonus. Στο σύστημα μάχης έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις για να επιταχυνθεί η διαδικασία, κυρίως με στοιχεία από real-time strategy games. Τέλος, έχει προστεθεί και multiplayer mode.

Το The Settlers θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου 2022 για Windows PC και από τις 20 έως τις 24 Ιανουαρίου 2022 θα γίνουν δοκιμές σε κλειστή beta.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό