31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Το power dressing με γεμίζει αυτοπεποίθηση κάθε μέρα στο γραφείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το σύνολο που μπορεί να μεταμορφώσει τον τρόπο που αισθάνεσαι.

Η μόδα είναι ένα είδος προσωπικού μανιφέστου. Μέσα από τον τρόπο που ντύνεται η κάθε γυναίκα δεν μιλάει μόνο για το προσωπικό της στυλ, αλλά και για τις αξίες, τις ιδέες και τα όνειρά της. Σε αυτήν ακριβώς την ιδέα στήριξε και η Answear την τελευταία της καμπάνια, η οποία έρχεται να μιλήσει για τα ρούχα μας ως ένα μέρος των εμπειριών που βιώνουμε κάθε φορά που βγαίνουμε από το σπίτι με το αγαπημένο μας outfit. Γιατί όλες μας έχουμε τη δική μας «στολή» super ήρωα, το σύνολο εκείνο που μας κάνει να νιώθουμε -όχι μόνο stylish αλλά και απόλυτα δυνατές, σίγουρες και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Πρόκειται για αντικείμενα που στη συνέχεια αποκτούν ένα δικό τους πολύτιμο νόημα. Έτσι, αυτό που έχει αξία τελικά δεν είναι για παράδειγμα τα ίδια τα παπούτσια, αλλά ο μαραθώνιος που τρέξαμε με αυτά ή ένα απλό γαλάζιο φόρεμα μπορεί να μας συνδέει με ένα μοναδικό, καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα που απολαύσαμε αγκαλιά με τους αγαπημένους μας.

Ένα τέτοιο outfit είναι, φυσικά, απαραίτητο σε μία μέρα λίγο πιο απαιτητική από τις υπόλοιπες, όπως η πρώτη μέρα σε μια νέα θέση εργασίας. Ειδικά, όταν εργάζεσαι όπως εγώ στον κόσμο της μόδας, ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι αν μπεις στο newsroom με τα λάθος παπούτσια για παράδειγμα, έχεις μάλλον κάνει κακή αρχή. Η δική μου τελευταία «πρώτη μέρα στη δουλειά» είχε όμως ένα διαφορετικό συναίσθημα, γεμάτο αυτοπεποίθηση και χωρίς κανένα περιττό άγχος, γιατί βασίστηκα στο power dressing, προκειμένου να δημιουργήσω το first day at work look μου, επιλέγοντας όλα τα αγαπημένα μου items από την Answear

Το λεγόμενο power dressing έχει δώσει σε κάθε γυναίκα την girl boss δυναμική που ονειρευόταν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αρνείται τη θηλυκή πλευρά της, αφού μέσα στις αυστηρές tailored γραμμές, που πολύ συχνά έχουμε κλέψει από την ανδρική γκαρνταρόμπα, εμείς βρήκαμε την ελευθερία μας και την αυτοπεποίθηση να παρουσιάσουμε μια διαφορετική πλευρά του εαυτού μας: Αυτήν τη γεμάτη σιγουριά γυναίκα, η οποία μπορεί να τα καταφέρει και στο απαιτητικό περιβάλλον του γραφείου, εκφράζοντας παράλληλα μέσα από τη μόδα και την προσωπική της αισθητική.

https://www.instagram.com/reel/C6seikyog0-/

Στο Answear.gr το power dressing μας καλεί να ανακαλύψουμε τη γεμάτη αυτοπεποίθηση πλευρά του εαυτού μας και να συνδυάσουμε τη γυναικεία αδάμαστη φύση μας, με την ανδρική πλευρά που κρύβουμε μέσα μας. Παρέα λοιπόν, θα βρούμε τα κορυφαία items, που έδωσαν και σε μένα το απόλυτο empowering αίσθημα, την πρώτη μου μέρα στη νέα μου δουλειά και σηματοδότησαν την έναρξη μιας νέας εποχής για την καριέρα μου.

To power dressing είναι η τάση που αναζητάς για την πρώτη σου μέρα στο γραφείο.

Τις τελευταίες σεζόν, το power dressing έχει εξελιχθεί σε κάτι νέο και έχει πάρει πλέον νέες διαστάσεις μέσα από την τάση του quiet luxury, που σύστησε το αυστηρό office style ακόμα και σε ένα κοινό που δεν είχε μέχρι στιγμής πειραματιστεί με τα office items, όπως είναι τα αυστηρά σακάκια, τα pencil φορέματα, οι knee high φούστες και οι μεγάλες τσάντες χαρτοφύλακας.

Προφανώς και το σακάκι είναι το Α και το Ω μιας office γκαρνταρόμπας και το σωστό tailoring είναι το «κλειδί» εδώ. Οι αυστηροί ώμοι, οι structured γραμμές, τα boxy shapes και οι λεπτομέρειες, όπως το σταυρωτό κούμπωμα και οι εσωτερικές ή εξωτερικές τσέπες είναι τα στοιχεία εκείνα που απογειώνουν ένα κλασικό, αυστηρό σακάκι σε statement item. Συνδύασε το με ένα -ανδρικού στυλ- πουκάμισο με σκληρό γιακά και ασορτί μανσέτες. Αμέσως μετά, το all time classic λευκό πουκάμισο που υπάρχει στη συλλογή όλων μας, το stripped πουκάμισο με το διαχρονικό combo γαλάζιο-λευκό, είναι η καλύτερη επιλογή της office γκαρνταρόμπας σου, αφού μπορείς να το φορέσεις ακόμα και με ένα απλό denim και ένα ζευγάρι γόβες.

Γιλέκο Sisley

Τσάντα Twinset

Δερμάτινες μπαλαρίνες Gant Parkny

Μεταξωτό φουλάρι By Malene Birger

Φόρεμα Guess

Το απόλυτο παντελόνι για το γραφείο είναι φυσικά το wide leg pants. Είναι άνετο, εντυπωσιακό και μπορείς να βασιστείς στο ύφασμα και την απόχρωσή του, όσον αφορά το fashion statement που θέλεις να κάνεις. Το ασπρόμαυρο pinstripe print είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του 2024, που σίγουρα θέλεις να δοκιμάσεις στο γραφείο και όχι μόνο.

Σακάκι Custommade

Βαμβακερό πουκάμισο BOSS

Παντελόνι Answear Lab

Δερμάτινες γόβες Answear Lab

Δερμάτινη τσάντα Alohas

Προφανώς και τα κοστούμια είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του ανδρόγυνου ντυσίματος για το γραφείο, έτσι όπως το έχουμε οι περισσότερες στο μυαλό μας. Μόνο που τα trends των τελευταίων σεζόν έχουν εξελίξει το «κεφάλαιο» office sets και έτσι, έχουμε στη διάθεσή μας τα shorts suits αλλά και τα skirt suits. Παίζοντας είτε με το πάνω, είτε με το κάτω μέρος ενός παραδοσιακού κοστουμιού, μπορείς να δημιουργήσεις και εσύ ένα ετερόκλητο power suit, με όλα εκείνα τα στοιχεία που ταιριάζουν στο σωματότυπο και τη διάθεσή σου.

Η πιο cool εναλλακτική στα αυστηρά, tailored παντελόνια και τις pencil φούστες των 80s. Σε χαλαρό, baggy shape φοριούνται τέλεια με ένα oversized γιλέκο ή μία ανάλαφρη καλοκαιρινή μπλούζα με βολάν, που θα έρθει να βάλει μια girly «νότα» στο αυστηρό ντύσιμο του γραφείου. Τα λινά και βαμβακερά υφάσματα ταιριάζουν τέλεια στις βερμούδες του καλοκαιριού. Ολοκλήρωσε το office look σου με μία top handle τσάντα από δέρμα σε βολικό μέγεθος, που θα χωράει όλα τα απαραίτητα της μέρας σου.

Λινό πανωφόρι MICHAEL Michael Kors

Σορτς από λινό MICHAEL Michael Kors

Δερμάτινα γοβάκια Vagabond Shoemakers VENDELA

Δερμάτινη τσάντα Pinko

Παντελόνι από μείγμα μαλλιού Remain

Βαμβακερή μπλούζα Marciano Guess CORINNE

Έχοντας, λοιπόν, στη συλλογή σου τα παραπάνω απαραίτητα items της office γκαρνταρόμπας, θα δημιουργήσεις και εσύ το δικό σου power dressing style με έμπνευση από την πιο ζωντανή και stylish περσόνα: Εσένα. Το ίδιο έκανα και εγώ λίγο πριν την πρώτη μου μέρα στη νέα μου θέση, αντλώντας δύναμη και αυτοπεποίθηση από το first day look μου. Κέρδισα τις εντυπώσεις, δημιουργώντας ένα σύνολο με τα δικά μου αγαπημένα items από το Answear.gr και συνεχίζω την πορεία μου χωρίς να σκεφτώ ποτέ δεύτερη φορά το look of the day. Διότι, η αυθεντικότητα της προσωπικότητάς και του στυλ σου είναι -πάντα- τα μόνα που μετράνε.

Σχετικά με την Answear:

Η Answear είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ευρωπαϊκές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου στον κλάδο της μόδας και του lifestyle. Η εταιρία λειτουργεί σε 12 ευρωπαϊκές αγορές, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα μέσω του answear.gr, προσφέροντας νέα πρότυπα αγορών στο χώρο της. Στο answear.gr μπορείτε να βρείτε πάνω από 200.000 προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από περισσότερα από 600 premium fashion brands, όπως Michael Kors, Swarovski, Victoria Beckham, Furla, Tory Burch, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein. Ταυτόχρονα, δημιουργεί θεματικές, περιορισμένες συλλογές του δικού της γυναικείου brand, Answear.LAB ενώ χάρη σε μια προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα, δίνει πρόσβαση στο κοινό της σε έναν εμπνευσμένο κόσμο μόδας.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό