12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το One UI 3.1 πλέον σε πολλές Samsung Galaxy συσκευές

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Θάνου Παλάγκα

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η Samsung σχεδιάζει να φέρει το One UI 3.1 σε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές γίνεται. Το θετικό είναι ότι οι φθηνότερες συσκευές δεν έχουν αποκλειστεί από αυτή τη διαδικασία. Αν κάποιος διαθέτει μια συσκευή Samsung Galaxy η οποία κυκλοφόρησε τα τελευταία δύο χρόνια, έχει πολλές πιθανότητες να λάβει το One UI 3.1 μέσα στο 2021.

Την τελευταία εβδομάδα, το update κυκλοφόρησε για αρκετές branded ναυαρχίδες, νέες και παλαιότερες. Τώρα πλέον το update γίνεται διαθέσιμο και για τρία ακόμα μοντέλα: Samsung Galaxy A21, Galaxy A41 και Galaxy Tab A7.

Με το One UI 3.1 κάποιες λειτουργίες και εφαρμογές της Google, ενσωματώνονται μέσα στο οικοσύστημα της Samsung, όπως το Google Discover και το Google Duo. Επίσης, κάποιες συσκευές πλέον διαθέτουν λειτουργίες όπως εφέ φόντου σε βιντεοκλήσεις και νέες λειτουργίες στην κάμερα όπως το Director’s view και το Single Take 2.0.

Τα tablet της εταιρίας θα λάβουν κάποιες λειτουργίες παραγωγικότητας πέρα από αυτές που παίρνουν τα κινητά, όπως Second Screen και Wireless Keyboard sharing. Σημαντικό να αναφέρουμε ότι δεν θα λάβουν όλες οι συσκευές το σύνολο των λειτουργιών που φέρνει το One UI 3.1, αλλά η πλειοψηφία αυτών.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό