18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το Nothing Phone (1) ίσως ανακοινωθεί αυτή την εβδομάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

O λογαριασμός της εταιρείας Nothing του Carl Pei στο Twitter την περασμένη εβδομάδα συνόψισε τις λεπτομέρειες που επιβεβαίωσε επίσημα για το πρώτο της τηλέφωνο. Το tweet έκλεινε λέγοντας ότι η ανακοίνωση «έρχεται (πολύ) σύντομα». Τώρα, λίγες ώρες πριν, ακολούθησε ένα απλό tweet: «Αυτή την εβδομάδα».

Αφού δεν καθορίστηκε ακόμα η μέρα, θα πρέπει να λάβουμε μια σχετική ενημέρωση αρκετά σύντομα. Η εταιρεία έχει ήδη αποκαλύψει τους συνεργάτες της για το Nothing Phone (1). Αυτοί είναι οι O2 στο Ηνωμένο Βασίλειο, Deutsche Telekom στη Γερμανία και Flipkart στην Ινδία.

Ακόμα κι αν το τηλέφωνο παρουσιαστεί αυτή την εβδομάδα, πληροφορίες που διέρρευσαν υποδηλώνουν ότι οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις 21 Ιουλίου. Η τιμή φημολογείται ότι θα κυμαίνεται στα 500€.

Σύμφωνα με τη Nothing, το Phone (1) θα έχει πλαίσιο κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο αλουμίνιο, διάφανο πίσω μέρος, ασύρματη φόρτιση και ένα άγνωστο chipset Snapdragon.

Όσον αφορά στις διαρροές, ο @TechDroider ισχυρίζεται ότι θα έχει επίπεδη οθόνη OLED 6,55” με ανάλυση 1.080 x 2.400 px. Θα πρέπει να έχει υψηλό ρυθμό ανανέωσης, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες δεν διέρρευσαν. Προηγούμενη διαρροή, ωστόσο, υποστήριξε μια διαγώνιο 6,43″, επομένως οι ανεπίσημες πληροφορίες μπορεί να είναι τουλάχιστον ανακριβείς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό