16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το Nothing Ear (2) επιβεβαιώθηκε ότι διαθέτει βαθμολογία LHDC Audio 5.0 και IP54

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Carl Pei, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του Nothing, μίλησε στο Forbes αποκαλύπτοντας στοιχεία για το Ear (1) και το Phone (1) και επίσης μοιράστηκε μερικές νέες λεπτομέρειες για το επερχόμενο Ear (2).

Το νέο φορητό ακουστικό θα υποστηρίζει LHDC 5.0, που σημαίνει ότι κάθε πιστοποιημένος ήχος υψηλής ανάλυσης θα παίζει στο έπακρο. Είναι ένας κωδικοποιητής που μεταδίδει ήχο υψηλότερης ποιότητας μέσω Bluetooth και ο Pei είπε ότι επικοινώνησε με το Spotify για να ενημερώσει τη βιβλιοθήκη του σε LHDC.

Επίσης, το Ear (2) θα έχει βαθμολογία IP54, η οποία είναι περιορισμένη προστασία εισόδου από σωματίδια σκόνης και πιτσιλίσματα νερού.

Οι πωλήσεις Nothing Ear (1) στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν το 1/3 των συνολικών 600.000 και η Pei αποκάλυψε ότι το επόμενο τηλέφωνο Nothing κατευθύνεται επίσης στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. Είπε ότι θα είναι «μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία για την εταιρεία» το 2023.

Η εταιρεία αποκάλυψε στο Twitter ότι η ομάδα των ειδικών που εργάζονται στο Ear (2) αυξήθηκε κατά 30% και έφτασε τα 700 άτομα. Η δοκιμή του νέου wearable έγινε σε περισσότερα από 120 τηλέφωνα και φορητούς υπολογιστές, αύξηση 52% από τις 70 συσκευές που χρησιμοποιήθηκαν για τη δοκιμή του Ear (1).

Το Nothing Ear (2) έχει προγραμματιστεί να φτάσει στις 22 Μαρτίου και η κυκλοφορία θα μεταδοθεί ζωντανά, ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να το παρακολουθήσουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό