24.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Το Netflix μας δείχνει τι είπε ο Μέσι στον Βέγκχορστ: «Σας διαλύσαμε χαμένε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αργεντινή κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ τον Δεκέμβριο του 2022 και μία από τις πιο αξιομνημόνευτες αναμετρήσεις ολόκληρης της διοργάνωσης ήταν αναμφίβολα αυτή της «αλμπισελέστε» απέναντι στην Ολλανδία. Ο Λιονέλ Μέσι εθεάθη μετά την ολοκλήρωση του αγώνα που χάρισε στην εθνική του ομάδα την πρόκριση στα προημιτελικά, να… μαλώνει με τον Ολλανδό τεχνικό Λουίς Φαν Χάαλ και τον βοηθό του Έντγκαρ Ντάβιντς.

Αυτό τουλάχιστον, προτού στραφεί στον Βουτ Βέγκχορστ, με τον τηλεοπτικό φακό να τον «πιάνει» να λέει το μνημειώδες πλέον: «Que miras bodo?», δηλαδή: «Τι κοιτάς ανόητε; Γύρνα πίσω εκεί!». Το σχόλιό του Λιονέλ Μέσι έκανε τους συμπαίκτες του Ολλανδού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να του βγάλουν το παρατσούκλι «Μπόμπο», κατά τη διάρκεια της 6μηνης παρουσίας του στο «Ολντ Τράφορντ» ως δανεικός.

Το Netflix ετοιμάζει το ντοκιμαντέρ «Captains Of The World», σε μία ευκαιρία για το κοινό να πάρει μία… ιδέα από το τι συνέβαινε στα παρασκήνια του τουρνουά στο Κατάρ, ενώ μιλάνε και οι πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έτσι, σε ένα από τα πλάνα, ο Μέσι φαίνεται να έχει… σνομπάρει τη χειραψία που του προσέφερε ο Βέγκχορστ και να τον αγνοεί εντελώς.

Έτσι, δημιουργείται μία σκηνή, με τον Ολλανδό στράικερ να εξηγεί στον Σέρχιο Αγκουέρο και σε άλλους παίκτες της Αργεντινής πως: «Τον περίμενα (τον Μέσι) καθώς ήθελα να του δώσω το χέρι μου (χειραψία)». Ο καβγάς όμως δεν έχει τελειώσει. Ο Μέσι του φωνάζει από απόσταση: «σας διαλύσαμε χαμένε!».

Ο Αργεντινός σταρ είχε παραδεχθεί πως δεν είναι περήφανος για αυτήν την ενέργειά του, σε παλαιότερη συνέντευξή του στη Mirror: «Δεν μου αρέσει αυτό που έκανα, δεν έπρεπε να χάσω τη ψυχραιμία μου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό