25.4 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το Master είναι το βαν της Χρονιάς 2025

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο Renault Master κατέκτησε τον τίτλο του Van της Χρονιάς 2025, όπως ανακοινώθηκε από την επιτροπή του «International Van Of The Year» (IVOTY).

Η καινοτόμος σχεδίαση Aerovan και η νέα πολυενεργειακή πλατφόρμα του το αναδεικνύουν ως το πιο αποτελεσματικό όχημα στην κατηγορία του, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων των κινητήρων εσωτερικής καύσης (ICE), ηλεκτρικών και υδρογόνου.

Το Renault Master είναι το πέμπτο επαγγελματικό όχημα της μάρκας που κερδίζει αυτόν τον επιφανή τίτλο, ακολουθώντας τα βήματα του Renault Master II (1998), του Renault Trafic II (2002), του Kangoo Z.E. (2012) και του Kangoo Van III (2022). Αυτό το επίτευγμα έρχεται σε συνέχεια του τίτλου για το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2024» που κέρδισε το Renault Scenic E-Tech Electric τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η τελετή απονομής του βραβείου πραγματοποιήθηκε στην έκθεση IAA Transportation στο Ανόβερο, όπου το Renault Master αναδείχθηκε ομόφωνα από την επιτροπή των έμπειρων δημοσιογράφων που εκπροσωπούν 25 ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Jarlath Sweeney, πρόεδρος της επιτροπής IVOTY, δήλωσε: «Η κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε με τον εντελώς νέο σχεδιασμό και τα υψηλά επίπεδα καινοτομίας και τεχνολογίας που ενσωματώθηκαν στη νέα σειρά Master. Με προηγμένη αεροδυναμική, αυξημένη χρηστικότητα και βελτιωμένη απόδοση, το νέο Master είναι απόλυτα συμβατό με το μέλλον της αυτοκίνησης».

Ο Heinz-Jürgen Löw, SVP της Renault για τα Ελαφρά Επαγγελματικά Οχήματα, πρόσθεσε: «Αυτό το βραβείο είναι ένας φόρος τιμής σε όλες τις ομάδες που εργάστηκαν σε αυτό το project. Το νέο Master αποτελεί τέλειο παράδειγμα της εξέλιξης των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Renault εδώ και περισσότερα από 120 χρόνια: καινοτόμα, ανατρεπτικά, πολυενεργειακά και σχεδιασμένα για να προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία».

Με αυτό το διπλό βραβείο, η Renault καταφέρνει να διαπρέπει και πάλι στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων, 27 χρόνια μετά την τελευταία της επιτυχία, με τα Renault Scenic I και Master II.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό