18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το Luna Display μπορεί να μετατρέψει το iPad σου σε δεύτερη οθόνη για συσκευές Windows

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Luna Display μπορεί τώρα να μετατρέψει το iPad σου σε μία δεύτερη οθόνη για συσκευές Windows. Το Luna Display της Astropad είναι ένας εύκολος τρόπος για να μετατρέψεις το iPad σου ή άλλη Mac συσκευή σε μία ασύρματη εξωτερική οθόνη για τους υπολογιστές της Apple. Τώρα η εταιρεία έχει ανανεώσει την ασύρματη συσκευή για να περιλαμβάνει και Windows υπολογιστές. Αυτό είναι ένα γερό βήμα μπροστά για την εταιρεία, αφού το Sidecar της Apple ήταν χρήσιμο μόνο ως επιπρόσθετο μέρος για iPadOS και MacOs.

Η υποστήριξη των Windows περιλαμβάνεται στην Luna Display 5.0 και απαιτεί “Windows 10 64-bit, από το 1809 και μετά” και τουλάχιστον iPadOS 12.1, σύμφωνα με την Astropad. Αυτό σημαίνει ότι σύγχρονες Windows συσκευές και iPad μπορούν να δουλέψουν μαζί με μία ποικιλία ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του Apple μολυβιού με το iPad, ως ένας πολύ ακριβός τρόπος για να ζωγραφίζεις στη Windows συσκευή σου.

Η εταιρεία κάνει το Luna Display για Windows διαθέσιμο με δύο τύπους καλωδίων για να συνδέεις στις Windows συσκευές, είτε USB-C, είτε HDMI. Οι κάτοχοι του παλαιότερου USB-C Luna Display θα μπορούν επίσης να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους και να προσθέσουν υποστήριξη Windows από σήμερα. Ωστόσο η Astropad λέει πως η αναδιάρθρωση που έκανε για την κυκλοφορία 5.0, σημαίνει επίσης πώς η σύνδεση του Luna Display σε M1 Macs θα είναι γρηγορότερη.

Η Astropad κυκλοφόρησε το Luna Display πρώτη φορά το 2017, περίπου δύο χρόνια πριν η Apple το ξεπεράσει με την ρύθμιση Sidecar που πρόσθεσε στο macOS Catalina. Όχι πολύ μετά, η εταιρεία αναβάθμισε το Luna Display για να δουλεύει ασύρματα μεταξύ Mac συσκευών, σαν απάντηση στην κίνηση της Apple.

Η Astropad έχει μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία της στο να την αντιγράφουν και μάλιστα υπονόησε ότι αυτό το εμπόδιο της βγήκε σε καλό όταν ανακοίνωσε ότι προετοιμάζει υποστήριξη Windows σε δεύτερο στάδιο (άλλες εταιρείες προτίμησαν να κινηθούν νομικά). Το ξεκίνημα για το νέο Luna Display για Windows κυκλοφόρησε στις 30 Σεπτέμβρη του 2020 και και κηρύχθηκε επιτυχές μία ώρα μετά. Ο κόσμος θέλει αυτή τη λειτουργία για Windows και τώρα η Astropad επιτέλους την προσφέρει.

Το Luna Display είναι στα $129 για Mac ή PC, με επιλογές καλωδίου για USB-C, HDMI και Mini DisplayPort.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό