15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το lip flip είναι το beauty tip για γεμάτα χείλη με φυσικό τρόπο

Ειδήσεις Ελλάδα

Bye bye fillers! Το lip flip είναι το τρικ στο μακιγιάζ που υπόσχεται γεμάτα και καλοσχηματισμένα χείλη

Ποια θα μπορούσε να πει όχι σε ζουμερά και γεμάτα χείλη με φυσικό τρόπο; Μπορεί η φύση τις περισσότερες από εμάς, να μη μας προίκισε με χείλη σαν της Angelina Jolie αλλά αυτό δε σημαίνει, ότι δεν μπορούμε κι εμείς, να αποκτήσουμε juicy χείλη. Και δεν εννοούμε με fillers… Το μακιγιάζ έχει πάει ένα touch παραπάνω και καθημερινά οι makeup artists δημιουργούν, τα πιο όμορφα τρικς με τα οποία μας δείχνουν τρόπους, για να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Juicy χείλη…

@ash_kholm

Το «lip flip» είναι μία τεχνική η οποία υπήρχε από παλιά στο χώρο του μακιγιάζ… Μέσα όμως, από ένα πρόσφατο βίντεο της γνωστής makeup artist πολλών cellebrities, Ash K Holm, έγινε γνωστή και σε εμάς! Αυτό κι αν είναι… WOW!

Goodbye barbiecore trend! Η νέα τάση «mermaidcore» θα σε κάνει να μοιάζεις σαν γοργόνα

Τι ακριβώς κάνει το νέο τρικ «lip flip» στα χείλη;

Λοιπόν, η νέα τεχνική lip flip κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα. Και πως το πετυχαίνει αυτό η makeup artist, Ash K Holm; Με τον εξής τρόπο: Θα χρειαστεί 2 nude μολύβια χειλιών ένα στην ίδια ακριβώς απόχρωση με τα χείλη της και το άλλο λίγο πιο σκούρο. Στη συνέχεια, η Ash K Holm παίρνει το ανοιχτό μολύβι και σχηματίζει μία γραμμή ελαφρώς πιο έξω από το περίγραμμα, πρώτα στο κάτω μέρος των χειλιών (μόνο στη μέση) και έπειτα στο πάνω χείλος, μόνο όμως στο «τόξο του έρωτα».

https://www.instagram.com/p/Csj4as4r3iW

Μετά επιστρέφει με το λίγο πιο σκούρο μολύβι και αρχίζει, να σχεδιάζει γωνίες και σκιές πάνω στα χείλη… Με αυτό τον τρόπο δημιουργεί την τέλεια ψευδαίσθηση, δίνοντας βάθος και κάνοντας τα χείλη να φαίνονται πιο μεγάλα. Επ, μη φεύγεις δεν τελείωσε! Για να ολοκληρώσει τα juicy χείλη και την τεχνική του lip flip, η Ash K Holm, παίρνει ένα lip balm σε ροζ απόχρωση και κάνει ένα πέρασμα πάνω από τα χείλη και…

Τέλος! Το αποτέλεσμα είναι έτοιμο: Γεμάτα και καλοσχηματισμένα χείλη με τον πιο εύκολο, γρήγορο και φυσικό τρόπο. Καταφέραμε να μάθουμε ποιο ήταν το μυστικό των celebrities που έκανε τα χείλη τους να φαίνονται τόσο ζουμερά χωρίς να έχουν ίχνος μακιγιάζ.

Το μπλε μολύβι ματιών που φορούσε η Πριγκίπισσα Diana είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό