35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Το iPhone 13 Pro Max θα έχει f/1.5 βασικό φακό 7 στοιχείων

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ένα σημείωμα προς τους επενδυτές, ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo, αποκάλυψε ότι το iPhone 13 Pro Max θα έχει μια διαφορετική κάμερα, συγκριτικά με όλη τη σειρά 13.

Το iPhone 13 Pro Max θα χρησιμοποιεί ένα ελάχιστα πιο φωτεινό φακό f/1.5 στον βασικό αισθητήρα, εκεί όπου το iPhone 13, 13 mini και 13 Pro θα χρησιμοποιούν έναν f/1.6 για τις βασικές τους κάμερες, όπου θα έχουν παρόμοιους ή τους ίδιους αισθητήρες όπως και στο iPhone 12, 12 Pro και 12 mini. Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για διαφορές σε αυτούς τους αισθητήρες ακόμα.

Όλα τα μοντέλα iPhone 13 θα έχουν 7Ρ φακούς (φακός επτά στοιχείων), πάνω από τους βασικούς αισθητήρες, όπως στη σειρά 12. Ένας φακός 7Ρ, βελτιώνει την μετάδοση φωτός, ο οποίος κατά συνέπεια, οδηγεί σε καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας. Επίσης μειώνει τις χρωματικές παραμορφώσεις. Ο στόχος της Apple είναι να χρησιμοποιηθούν 7Ρ φακοί σε όλες τι κάμερες των iPhone μέσα στα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τον Kuo, ο Κινέζος προμηθευτής φακών Sunny Optical, θα περάσει έλεγχο ποιότητας για τα εξαρτήματα των 7Ρ. Και εάν όλα πάνε καλά, οι αποστολές 7Ρ φακών, για τη σειρά iPhone 13 αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2021.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό