20.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Το Huawei Nova 9 λανσάρεται στις 21 Οκτωβρίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Παγκόσμια καριέρα θα κάνει το Huawei Nova 9, αρχής γενομένης από τις 21 Οκτωβρίου και την πόλη της Βιέννης. Η επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου θα γίνει σε αυστριακό έδαφος, με τη διάθεση του Nova 9 να καλύπτει πολλές αγορές.

Οι πρώτες φήμες για το event της 21ης Οκτωβρίου έκαναν λόγο για το Mate 50, αλλά η ίδια η Huawei έσπευσε να τις διασκεδάσει, ανακοινώνοντας ότι το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης αυτής θα είναι το Nova series. Με αυτό, ουσιαστικά, επιβεβαιώνονται όσοι έλεγαν ότι θα παρουσιαστεί το Nova 9.

Αναμένονται δύο εκδόσεις, το απλό Nova 9 με οθόνη 6.57 ιντσών και το Nova 9 Pro με οθόνη 6.72 ιντσών. Η απόκριση αφής θα είναι στα 300 Hz, ενώ η συχνότητα ανανέωσης της οθόνης θα είναι στα 120 Hz. H έκδοση Pro θα έχει διπλή κάμερα στα 32 Megapixel για τις selfies, ενώ το απλό μοντέλο θα έχει μονή κάμερα 32 Megapixel.

H πίσω κάμερα θα είναι στα 50 Megapixel, με ευρυγώνιο φακό στα 8 Megapixel και έναν macro στα 2 Megapixel, μαζί με έναν 2 Megapixel για το βάθος. Ο επεξεργαστής των Nova 9 smartphones θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 778G, ο οποίος δεν υποστηρίζει λειτουργία 5G.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό