21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το gossip-tv στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη για το λαμπερό event που διοργάνωσε!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ένα φαντασμαγορικό σόου στο ατελιέ της, όπως αυτά που γνωρίζει να κάνει η Σήλια Κριθαριώτη, η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας, υποδέχτηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους της. Και το gossip-tv βρισκόταν εκεί για να καταγράψει τα πάντα!  

Το ραντεβού για αυτή την σπέσιαλ βραδιά είχε δοθεί στις 19,30 στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη στο κέντρο της Αθήνας και από νωρίς είχαν αρχίσει να καταφτάνουν καλοί της φίλοι που λατρεύουν τις εμπνευσμένες δημιουργίες της.

Ανάμεσά τους η Μαριέττα Χρουσαλά, η Εύη Αδάμ αλλά και η Σάσα Σταμάτη που τράβηξε πάνω της τα βλέμματα. Μία μικρή αλλά ευχάριστη αναστάτωση δημιουργήθηκε όταν εμφανίστηκε στην εκδήλωση η Μαίρη Βυτινάρος που γνωρίσαμε καλύτερα από το φετινό GNTM.

Φυσικά οι κάμερες και οι φωτογράφοι έκαναν τη… νύχτα μέρα όταν εμφανίστηκε η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια η οποία βέβαια μίλησε σε κάθε έναν από τους καλεσμένους της προσωπικά, καλωσορίζοντάς τους στον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο της, το ατελιέ της. Με δημιουργίες της να είναι πολύ όμορφα φορεμένες στις κούκλες που στόλιζαν διάφορα σημεία του χώρου, ακόμα και κρεμασμένες στο ταβάνι, οι προσκεκλημένοι έδειξαν να εντυπωσιάζονται από τη διακόσμηση.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το μοναδικό event:

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό