22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το God of War Ragnarok κορυφαίο game του PS5 σύμφωνα με τους gamers

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν από μερικές εβδομάδες η Sony έδωσε στο κοινό τη δυνατότητα να ψηφίσει τα δικά του κορυφαία games για το PlayStation και πλέον έχουμε τα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας που είναι γεγονός ότι δεν προκαλούν ιδιαίτερη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, στα PlayStation Players Choice Awards αναδείχτηκε κορυφαίο indie game το Stray, ενώ το God of War Rangarok πήρε τον τίτλο τόσο του κορυφαίου game συνολικά, όσο και για τα καλύτερα γραφικά. Από την άλλη, το εξαιρετικό Astro’s Playroom θεωρείται από τους gamers ως το κορυφαίο παιχνίδι για την ανάδειξη – εισαγωγή στις δυνατότητες του τηλεχειριστηρίου DualSense.

Πίσω από το Stray ήρθαν σε ψήφους τα Hades, SIFU και Kena: Bridge of Spirits. Στον τομέα των γραφικών είδαν την πλάτη του God of War Ragnarok τα Horizon Forbidden West, Elden Ring και The Last of Us Part 1, ενώ για τις δυνατότητες του DualSense αναδείχθηκαν πίσω από το Astro’s Playroom τα Horizon Forbidden West, God of War Rangarok και Ratchet & Clank: Rift Apart.

Σε αντίθεση με τις πολλές βραβεύσεις που έλαβε το Elden Ring με αποτέλεσμα να θεωρείται το κορυφαίο game του 2022, οι gamers του PlayStation το άφησαν πίσω από τον φετινό νικητή μαζί με τα Horizon Forbidden West και Ghost of Tsushima: Director’s Cut.

[Sony]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό