20.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Ford Evos είναι ο διάδοχος του Mondeo και είναι SUV!

Ειδήσεις Ελλάδα

Tελικά οι φήμες που ήθελαν τον διάδοχο του Ford Mondeo να έχει μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση επαληθεύτηκαν, καθώς στην έκθεση της Σαγκάης, η Αμερικάνικη εταιρία παρουσίασε ένα εντελώς νέο μοντέλο με το όνομα Evos το οποίο θα αποτελέσει την επόμενη ημέρα για το Mondeo.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το Evos έχει αρκετό από το στιλ της ηλεκτρικής Mustang Mach-E, διαθέτοντας μία πιο crossover αισθητική. Με αρκετά εντυπωσιακές γραμμές και μία ιδιαίτερη μάσκα προσπαθεί να συνδυάσει το στιλ μιας λιμουζίνας με τα πλεονεκτήματα (και τις πωλήσεις…) ενός SUV.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το σαλόνι του, αφού σχεδόν όλη την επιφάνεια του την καλύπτουν οθόνες μήκους 1,1 μέτρου! Συγκεκριμένα, υπάρχει μια 12,3’’ για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και πιο δίπλα δύο συνεχόμενες αφής διαγώνιου 27’’

Η κεντρική κονσόλα έχει ένα πιο φουτουριστικό σχέδιο με τον επιλογέα κίνησης να είναι πιεζοπεριστροφικός. Υπάρχει επίσης ένα πολύ εξελιγμένο σύστημα infotainment SYNC+2.0 με πολλές δυνατότητες και over the air ενημερώσεις.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες και τα συστήματα μετάδοσης δεν γνωρίζουμε κάποια στοιχεία, πέρα από το γεγονός ότι η ύπαρξη υποδοχής πρίζας, αφήνει να εννοηθεί ότι θα παρουσιαστεί σε κάποια μορφή EV ή plug-in υβριδικού.
Όλα αυτά αφορούν την κινέζικη εκδοχή του αυτοκινήτου, καθώς προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε και με ποιά μορφή θα έρθει το Evos και στην Ευρώπη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό