24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Το flash.gr στο ΣΕΦ για τη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη – Αποσύρει τη φανέλα του ο Ολυμπιακός []

Ειδήσεις Ελλάδα

– Ακολουθεί το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι, με τον Πρίντεζη να ετοιμάζεται να… πάρει χρόνο συμμετοχής.

– Συγκλονιστικές στιγμές στο ΣΕΦ, αποσύρθηκε η θρυλική φανέλα με το νούμερο «15», του Γιώργου Πρίντεζη. 

– Στο παρκέ η οικογένεια του Πρίντεζη για τη στιγμή της απόσυρσης της φανέλας του. 

– Απίθανος Πρίντεζης «νιώθω ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ευρωπαϊκή ιστορία» που έμεινα σε αυτή την ομάδα.

– Ο Γιώργος Πρίντεζης μιλάει για το μπασκετικό του ταξίδι στον Ολυμπιακό και τα όσα έχει ζήσει. Εμφανώς συγκινημένος, κάνει το δικό του σχόλιο για τους κύριους Αγγελόπουλος, τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον Κώστα Παπανικολάου, τον Βασίλη Σπανούλη, τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον Μίλαν Τόμιτς.

Eurokinissi

– Το μικρόφωνο στον τελευταίο καλεσμένο, τον Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος χαρακτήρισε ως παράδειγμα για τα νέα παιδιά τον Πρίντεζη.

– Σειρά του Γιάννη Σφαιρόπουλου να μιλήσει για τον «Πρι». Μοναδική ιστορία από τον coach, ο οποίος είπε μία ιστορία για τη μέρα που ο Γιώργος έχασε τον πατέρα του, αλλά έπαιξε το ίδιο βράδυ για τον Ολυμπιακό.

– Άνθρωποι που δουλεύουν στον Ολυμπιακό μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το Πρίντεζη. Υπέροχο βίντεο στο ΣΕΦ.

– Ώρα για τον προπονητή της Εθνικής και θρύλος του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη. «Ηγέτης, σπάνιος και ιδιαίτερος παίκτης. Ένα ξεχωριστό ταίρι για μένα στο γήπεδο. Είχαμε ξεχωριστή σχέση λόγω του εξαιρετικού του χαρακτήρα», είπε ο coach.

– Ο Κώστας Παπανικολάου μιλάει για τον πολύ καλό φίλο και παλιό συμπαίκτη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μέσα από την καρδιά του, περιγράφει τον Πρίντεζη σαν άνθρωπο. 

– Σειρά του Γιώργου Μπαρτζώκα να πει λίγα πράγματα για τον Γιώργο Πρίντεζη. Απίθανο, με δάκρυα στα μάτια ο coach του Ολυμπιακού, μιλάει για τον παλιό του παίκτη. «Ο χαρακτήρας είναι που σε κάνει να φοράς μία τόσο βαριά φανέλα για 15 χρόνια, το Γιώργο ψυχάρα, Ολυμπιακάρα, είναι φτιαγμένο για τον κατάλληλο άνθρωπο», είπε ο coach.

Eurokinissi

– Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και Θοδωρής Παπαλουκάς στο παρκέ του ΣΕΦ. Σειρά και του Πέρο Άντιτς ο οποίος ακούει ρυθμικά το όνομά του από τον κόσμο.

– Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού μιλάνε για τον «Πρι». Με συγκίνηση και οι δύο, μόνο θετικά πράγματα έχουν να πουν για αυτό τον σπουδαίο αθλητή. 

– Έκανε την είσοδό του στο ΣΕΦ ο Γιώργος Πρίντεζης. Αποθέωση από τον κόσμο, που φωνάζει ρυθμικά το όνομά του.

– Εννοείται δεν γινόταν να λείπει από αυτή τη βραδιά ο Βασίλης Σπανούλης. Συμπληρώνει το «παζλ» των καλεσμένων ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Μίλαν Τόμιτς.

– Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος στο παρκέ, το ίδιο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

– Στα μάτριξ του γηπέδου παίζει ένα βίντεο αφιερωμένο στον Γιώργο Πρίντεζη, με όσα έχει πετύχει στον Ολυμπιακό. 

Η είσοδος των παικτών του Ολυμπιακού στο κατάμεστο ΣΕΦ για τη μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη pic.twitter.com/wJQGM3RxWV

— flash.gr (@Flashgr_) September 6, 2024

– Στο παρκέ οι παίκτες της Μακάμπι και του Ολυμπιακού. Αποθέωση για τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους, οι οποίοι έχουν γεμίσει το ΣΕΦ. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και η Δώρα Παντέλη, έχουν ήδη ξεκινήσει την παρουσίαση, ενώ στο παρκέ βγήκε και ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

– Όλα έτοιμα για το μεγάλο event.

– Παπαλουκάς, Άντιτς και Ζήσης στη μεγάλη γιορτή.

Eurokinissi

– Στο φαληρικό γήπεδο και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος είχε μοιραστεί το παρκέ με τον «Πρι».

Eurokinissi

– Το πολύ ωραίο παρκέ στο ΣΕΦ, προς τιμή του Πρίντεζη. 

Eurokinissi

– Προφανώς δεν θα δούμε μόνο τη γιορτή, καθώς στις 22:30, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε φιλικό αγώνα.

– Το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουνε SOLD OUT. 

– Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έκανε γνωστό και το πρόγραμμα της βραδιάς. Την Πέμπτη (05/09) έγινε ένα gala προς τιμήν του Πρίντεζη, με πρώην και νυν παίκτες της ομάδας να δώσανε το παρών.

– Γνωστή έχουν γίνει και οι παρουσιαστές του event. Δύο διάσημοι ηθοποιοί που φημίζονται για την αγάπη τους στον Ολυμπιακό, αλλά και η δημοσιογράφος Δώρα Παντέλη, θα παρουσιάσουν τη γιορτή για τον Πρίντεζη.

– Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Το flash.gr βρίσκεται στο ΣΕΦ για μία πολύ ιδιαίτερη βραδιά, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα αποσύρει τη θρυλική φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη με το νούμερο «15». Το φαληρικό γήπεδο αναμένεται κατάμεστο, με τον κόσμο να δείχνει την αγάπη του προς το πρόσωπο του «Πρι».

Ο Ολυμπιακός τιμά έναν άνθρωπο που έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής (06/09, 21:15) θα ζήσει κάτι μοναδικό, μιας και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ του έχει ετοιμάσει μία γιορτή, προκειμένου να αποσύρει τη φανέλα που φορούσε, με το νούμερο «15».

Από μικρό παιδί στον Ολυμπιακό

Τη σεζόν 2002-2003 και σε ηλικία 17 ετών ο Πρίντεζης αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη Euroleague, σε ένα παιχνίδι κόντρα στη Σλασβ Βρόστλαβ. Στα 19 χρόνια που φόρεσε την αγαπημένη του «ερυθρόλευκη», κατέκτησε 4 πρωταθλήματα Ελλάδας, 2 Ευρωλίγκες, 3 κύπελλα Ελλάδας και ένα διηπειρωτικό κύπελλο.

Ο «Πρι» πάντα είχε μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των φίλων του Ολυμπιακού και κανείς δεν πρόκειται να τον ξεχάσει. Πολλές είναι οι στιγμές που έχει γράψει ιστορία με κάποια ενέργειά του στο παρκέ, όμως σίγουρα στην κορυφή είναι το «πεταχτάρι» κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2012, όπου έδωσε το ευρωπαϊκό στην ομάδα του.

Το 2022 στη φιέστα των Πειραιωτών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Γιώργος Πρίντεζης σε ρόλο αρχηγού, σήκωσε το τρόπαιο, ωστόσο λίγα λεπτά πριν την απονομή, είπε το «αντίο» του στους φίλους της ομάδας, μιας και είχε γίνει γνωστό ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Έναν χρόνο μετά την απόσυρση της φανέλας του Βασίλη Σπανούλη, η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει το ίδιο και για το δικό της «παιδί», τον Πρίντεζη, ο οποίος θα τιμηθεί την Παρασκευή (06/09, 21:15) στο ΣΕΦ.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό