22.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Το flash.gr στο μίτινγκ Στίβου Filothei Women’s Gala

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνήθειο που έγινε λατρεία για τον χώρο του στίβου το Filothei Women’s Gala. Για 25η συνεχόμενη χρονιά, κορυφαίες αθλήτριες της Ελλάδας και του εξωτερικού αγωνίζονται στο σπουδαίο event στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Φιλοθέης «Στέλιος Κυριακίδης» την Τετάρτη (19/6).

Το flash.gr και η Ευαγγελία Φάκα, βρίσκεται στο μίτινγκ του γυναικείου στίβου, όπου γίνονται αγώνες 80μ. εμπόδια Κ16, επί κοντώ, μήκος γυναικών, ύψος γυναικών, 100, εμπόδιο, 50μ κοριτσιών ΑΟ Φιλοθέης, 10μμ Κ16-Κ18-Κ20 και 100μ. Αγώνες όπου κορυφαίες αθλήτριες του στίβου λαμβάνουν συμμετοχή, σε μία χρονιά που είναι ιδιαίτερη, μιας και ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού, όπου είναι και η κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Eurokinissi

Το άλμα εις ύψος για μία ακόμη χρονιά τράβηξε όλα τα βλέμματα, εκεί όπου η Τατιάνα Γκούσιν, ξεχώρισε με την τρομερή της απόδοση. Η Ελληνίδα αθλήτρια εντυπωσίασε με την απόδοσή της, καθώς έκανε άλμα στα 1.94μ και όχι μόνο έπιασε την κορυφαία απόδοση, αλλά κατέγραψε και ατομικό ρεκόρ στην καριέρα της. Η ίδια προφανώς δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της, κάτι το οποίο αποθανατίστηκε και στον φακό της κάμερας.

Ο Δήμαρχος της Φιλοθέης, Χαράλαμπος Μπονάτσος μίλησε στο Flash.gr, για το επετειακό χαρακτήρα της εκδήλωσης, αλλά και για την καθιέρωση που θα ήθελε να έχει η εκδήλωση ενώ ακόμη επισήμανε το πρότζεκτ για ένα γήπεδο στίβου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να φιλοξενούμε όλες αυτές τις αθλήτριες στην Φιλοθέη μας, στο ετήσιο πλέον γκαλά το οποίο έχει και επετειακό χαρακτήρα, μιας επιτυχούς πορείας. Κάθε χρόνο είναι ακόμη και καλύτερο με περισσότερες συμμετοχές. 

Είμαστε πάντα δίπλα και θα στηρίζουμε τον ΑΟΦ, και θέλουμε η διοργάνωση να καθιερωθεί, και να το κάνει με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. Δυστυχώς ο Δήμος μας δεν έχει κάποιο άλλο στίβο, είναι μέσα στο άμεσο σχετικά πρόγραμμα μας η κατασκευή ενός κανονικού στίβου, που θα μπορεί να φιλοξενεί ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις.»

Το πρόγραμμα του Filothei Women’s Gala (19 Ιουνίου)

18:15 80μ εμπόδια Κ1618:30 Επί κοντώ γυναικών18:35 Μήκος γυναικών18:40 Ύψος γυναικών18:45 100μ εμπόδια γυναικών19:10 50μ κοριτσιών ΑΟ Φιλοθέης19:30 10μμ Κ16-Κ18-Κ2019:45 100μ

Ευαγγελία Φάκα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό