35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Το flash.gr στη Ριζούπολη για την πρώτη προπόνηση της Εθνικής

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδας πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία στο Nations League, ωστόσο στον τελικό της διοργάνωσης, γνώρισε την ήττα από τη Γεωργία στα πέναλτι, με αποτέλεσμα να μην πάρει ένα εισιτήριο για το EURO της Γερμανίας και να μείνει για μία ακόμη χρονιά, εκτός μεγάλων διοργανώσεων.

Με τον Νίκο Παπαδόπουλο πλέον στον πάγκο της, η «γαλανόλευκη» θέλει να κάνει ένα restart. Μπροστά της έχει δύο φιλικά παιχνίδια, ένα με τη Γερμανία και ένα με τη Μάλτα, στα οποία ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να δοκιμάσει συστήματα και πρόσωπα. Ανάμεσα στους παίκτες που είναι διαθέσιμοι και παιδιά που κλήθηκαν πρώτη φορά, όπως οι Ανδρέας Ντόη, Χρήστος Μανδάς και Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Το flash.gr βρίσκεται στη Ριζούπολη για την πρώτη προπόνηση της Εθνικής, όπου είναι άπαντες παρόντες. Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού που θα φορέσουν το εθνόσημο για πρώτη φορά, ο Ντόη και ο Τζολάκης, έκαναν το δικό τους σχόλιο για αυτή την πρόκληση, αλλά και το μέλλον της Εθνικής.

Το δικό του σχόλιο βέβαια έκανε και ο Χρήστος Μανδάς, ο οποίος τράβηξε τα βλέμματα πάνω του στην Ιταλία και τις εμφανίσεις που έκανε κάτω από τα δοκάρια της Λάτσιο.

Ο Χρήστος Μανδάς της Λάτσιο μιλά για την παρθενική κλήση του στην Εθνική ομάδα pic.twitter.com/2aCcKpcUj2

— flash.gr (@Flashgr_) June 3, 2024

Πολλά τα χαμόγελα και οι αγκαλιές στην προπόνηση της ομάδας και είναι ευχάριστο το γεγονός ότι υπάρχει τέτοιο κλίμα και ας μην επιτεύχθη ο στόχος του EURO. Τον λόγο πήρε και ο coach Παπαδόπουλος, ο οποίος θέλει να αποδείξει ότι αυτά τα παιδιά, αξίζουν να είναι στις μεγάλες διοργανώσεις και στόχος είναι να το καταφέρει στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση η Ελλάδα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό