32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Το flash.gr στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει Φιορεντίνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αντίστροφη μέτρηση για ένα σπουδαίο ματς όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι Πειραιώτες βρίσκονται λίγα αγωνιστικά λεπτά μακριά από ένα σπουδαίο επίτευγμα, την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου, κάτι το οποίο δεν έχει πετύχει κανένας σύλλογος από τη χώρα μας.

Ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει μία άριστη πορεία στο Conference League και θα έχει την ευκαιρία την Τετάρτη (29/05, 22:00, Cosmote Sport 1HD, MEGA) να διεκδικήσει το τρόπαιο, κόντρα στη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια και το γήπεδο της ΑΕΚ, το οποίο για τις ανάγκες του αγώνα, έχει μετονομαστεί από OPAP Arena σε ΑΕΚ Arena.

Η τελευταία προπόνηση ενόψει τελικού

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πατήσει αγωνιστικό χώρο στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ και πραγματοποιούν την τελευταία τους προπόνηση, ενόψει του μεγάλου αγώνα κόντρα στην ιταλική ομάδα. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ όπως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα, ξέρει ήδη το ποιους θα χρησιμοποιήσει, αλλά και πως θα παίξει η ομάδα του.

Το flash.gr και ο Χρήστος Σκούρας, βρίσκονται στην AEK Arena για την προπόνηση του Ολυμπιακού, στην οποία προφανώς ο Βάσκος προπονητής, δεν πρόκειται να… ανοίξει τα χαρτιά του. Πρόκειται πιο πολύ για ένα «ξεμούδιασμα» ενόψει του πολύ μεγάλου τελικού. Υπενθυμίζουμε ότι ήδη το γήπεδο έχει «ντυθεί» στα χρώματα του τελικού και ο Ολυμπιακός έχει ετοιμάσει το δικό του… στέκι στα αποδυτήρια της ΑΕΚ.

Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι ότι δεν υπάρχουν απουσίες. Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα που ήταν ο μοναδικός με ενοχλήσεις, προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες και το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας, με το τελευταίο του ματς να ήταν αυτό κόντρα στην Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό