24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Το flash.gr στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής πριν από τις υποχρεώσεις στο Nations League [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την Εθνική Ελλάδας. Η «γαλανόλευκη» έπιασε και πάλι δουλειά, καθώς πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση ενόψει του Nations League. Η Ελλάδα έχει μπροστά της δύο αναμετρήσεις. Το Σάββατο (07/09, 21:45) υποδέχεται τη Φινλανδία στο Καραϊσκάκη για την 1η αγωνιστική, ενώ τρεις μέρες αργότερα (10/09, 21:45) αντιμετωπίζει την Ιρλανδία εκτός έδρας.

Το flash.gr και ο Χρήστος Σκούρας βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής, η οποία είναι και πρώτη για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της ομάδας. Ο πολύπειρος προπονητής μάλιστα έκανε τις δικές του δηλώσεις, τόνισε το πόσο περήφανος είναι που είναι προπονητής της «γαλανόλευκης», ενώ ανέφερε και τους στόχους του.

Άπαντες στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς, με μοναδική εξαίρεση τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος δεν είναι έτοιμος ακόμη και τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Ανδρέας Ντόη, ο οποίος έχει αγωνιστεί βασικός στα επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού φέτος. Προφανώς στόχος της Εθνικής είναι να ξεκινήσει με τρίποντο την παρουσία της στο Nations League και να συνδυάσει την επιστροφή της στο Καραϊσκάκη με νίκη.

 Αναλυτικά οι κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος (Νιούκασλ), Μανδάς (Λάτσιο), Τζολάκης (Ολυμπιακός)Αμυντικοί: Μαυροπάνος (Γουέστ Χαμ), Χατζηδιάκος (Κάλιαρι), Κουλιεράκης (Βόλφσμπουργκ), Γιαννούλης (Άουγκσμπουργκ), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Βαγιαννίδης (Παναθηναϊκός), Ρότα (ΑΕΚ), Ντόη (Ολυμπιακός)Μέσοι: Μπακασέτας (Παναθηναϊκός), Μάνταλος (ΑΕΚ), Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Μπουχαλάκης (Χέρτα), Χατζηγιοβάνης (Εγιούπσπορ), Αλεξανδρόπουλος (Σταντάρ Λιέγης), Σιώπης (Κάρντιφ)Επιθετικοί: Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός), Μασούρας (Ολυμπιακός), Πέλκας (Μπασάκσεχιρ), Τζόλης (Κλαμπ Μπριζ), Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ), Παυλίδης (Μπενφίκα), Δουβίκας (Θέλτα)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό