22.9 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Το Emily in Paris συναντά το La Casa de Papel και Collins – Morte γίνονται το πιο αναπάντεχο ζευγάρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Lily Collins και Álvaro Morte γίνονται ζευγάρι για χάρη του Barcelona και δε μπορούμε να σταματήσουμε να χαζεύουμε τις φωτογραφίες τους. 

Η Lily Collins αποχαιρέτησε το Παρίσι και συνάντησε τον Álvaro Morte στο Λονδίνο για να βρεθούν μαζί στη θεατρική σκηνή.

Η Collins είναι υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, γνωστή για τους ρόλους της στη σειρά Emily in Paris και τη βιογραφική ταινία Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, και οι δύο στο Netflix, καθώς και για τη μίνι σειρά του BBC για το 2018, που διασκευάζει τους «Άθλιους». Πρόσφατα, πρωταγωνίστησε στην ταινία τρόμου MAXXXINE.

Η κινηματογραφική και θεατρική καριέρα του Morte ξεκίνησε από την Ισπανία και επεκτάθηκε παγκοσμίως. Είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Καθηγητή στο Money Heist του Netflix και του Logain στο The Wheel of Time στο Amazon.

Τώρα, η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς Emily in Paris θα παίξει μαζί με τον επίσης αγαπημένο Profesor από το La Casa de Papel και ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στις πρόβες.

Το Emily in Paris επιστρέφει για 5η σεζόν και μόλις μάθαμε αν θα συνεχιστεί μόνο στη Ρώμη

Lily Collins και Álvaro Morte ενώνουν τα ταλέντα τους στη θεατρική σκηνή

Σε σκηνοθεσία της Lynette Linton και σε σενάριο της Αμερικανίδας θεατρικής συγγραφέως και σεναριογράφου Bess Wohl, το έργο Barcelona διαδραματίζεται στους δρόμους της ισπανικής πόλης, όπου μια Αμερικανίδα (Irene) που βρίσκεται σε διήμερο bachelorette πέφτει απερίσκεπτα σε ένα one-night stand με έναν εντυπωσιακό Ισπανό (Manuel). «Αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της μοναδικής, συγκλονιστικής νύχτας – που είναι κατά διαστήματα αστεία και επικίνδυνη – η ρομαντική της φαντασίωση μεταμορφώνεται σε ένα περίπλοκο παιχνίδι με τη γάτα και το ποντίκι», αναφέρεται στη σύνοψη της πλοκής.

«Ήταν παιδικό όνειρό μου να παίξω στο West End και είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένη που θα κάνω το ντεμπούτο μου στη σκηνή στο συναρπαστικό έργο της Bess, Barcelona», δήλωσε η Collins. «Η συνεργασία με αυτή την ομάδα ήταν πραγματικά ένα δώρο και δεν μπορώ να περιμένω το κοινό να βρεθεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι καθώς το έργο ξετυλίγεται. Ήξερα από τη στιγμή που τελείωσα την ανάγνωση του σεναρίου ότι έπρεπε να υποδυθώ την Irene».

Ο Álvaro Morte πρόσθεσε από την πλευρά του, «Η θεατρική σκηνή του Λονδίνου είναι ένας ζωντανός και συναρπαστικός καμβάς για φρέσκα, πρωτοποριακά έργα. Είμαι ενθουσιασμένος που έχω την τιμή να συμμετέχω σε αυτό το εντυπωσιακό νέο έργο, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μου στο West End. Ανυπομονώ να ζωντανέψω τη Βαρκελώνη και να τη μοιραστώ με το κοινό».

Berlin: Το prequel του La casa de papel στο Netflix θα έχει ληστεία αλλά και έρωτα

Το Barcelona έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του το 2013 στο People’s Light & Theatre Company στην Πενσυλβάνια και στη Δυτική Ακτή το 2016 στο Geffen Playhouse του Λος Άντζελες, με πρωταγωνιστές την Betty Gilpin και τον Carlos Leal.

Το θεατρικό έργο Barcelona θα διαρκέσει μόνο 12 εβδομάδες και ξεκινά τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου. Εσύ έκλεισες εισιτήρια για Λονδίνο;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό