29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Το email της Meghan Markle ξεμπροστιάζει την πιο άδικη κατηγορία που ακούσαμε

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλος ο πλανήτης συζητάει για το περιστατικό που δίχασε το κοινό.

Αυτό που συνέβη μία εβδομάδα πριν, κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί. Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Oprah και μίλησαν χωρίς περιστροφές για όλα όσα συνέβαιναν μέσα στο Παλάτι. Οι ισχυρισμοί τους, ωστόσο, δίχασαν την κοινή γνώμη. Οι μισοί τάχθηκαν με το μέρος του ζευγαριού και ιδιαίτερα με αυτό της Meghan που έφερε στο μυαλό μνήμες από τα βιώματα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana. Άλλοι θεώρησαν υπερβολικές τις αντιδράσεις τους, με το επιχείρημα ότι γνώριζαν ποια ήταν η ζωή των royals.

Μέσα στη συνέντευξη και στις σοκαριστικές δηλώσεις του ζευγαριού που αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη βασιλική ζωή, τέθηκε το θέμα της σχέσης της Meghan με την Kate Middleton. Πολύ καιρό τώρα, ο κόσμος μιλούσε για μία κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών, χωρίς να έχουν δει, ωστόσο, το φως της δημοσιότητας αποδείξεις.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Harry αναφέρθηκε σε μία φήμη που είχε κυκλοφορήσει ότι η ίδια έκανε την Kate να βάλει τα κλάματα, λέγοντας ότι όχι μόνο αυτό δεν ισχύει, αλλά και ότι στην πραγματικότητα συνέβη το ακριβώς αντίστροφο.

Λίγο πριν τον γάμο της με τον Harry το 2018, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η Δούκισσα του Cambridge τη στενοχώρησε για τα φορέματα των κοριτσιών που μοίραζαν τα λουλούδια. Τελικά, όμως, η τελευταία της ζήτησε συγγνώμη και αυτό ήταν ένα γεγονός που εκτιμήθηκε.

Τώρα, όμως, σύμφωνα με το E! Online, ο Omid Scobie -συγγραφέας του βιβλίου «Finding Freedom» για τους Sussexes- με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα επικαλέστηκε ένα email, του οποίου η ύπαρξη δεν είχε μαθευτεί στο κοινό.

Διάβασε τι ακριβώς έλεγε αυτό το email μπαίνοντας στην παρακάτω gallery.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό